Crysis Warhead
-
Rusy #3876 nem, egyébként nem szoktam fikázni játékot,de ez valami szörnyedelem, nem csak ez a probléma, hogy túl könnyű hanem olyan hülyék az ellenfelek hogy az már fáj, egyébként visszavettem a nehézségi fokozatot deltáról nehézre, mert delta módban nincs célkereszt és elég röhejes mikor lőttek rám 10-en én me lőttem melléjük és nem bírtam őket eltalálni, amúgy a nehézség a szörnyes pályáktól kezdve majd kicsit beáll, mert azok már jobban nyírnak, de az egséz játék során max 5x haltam meg talán véletlenül, így is a játékóra szerintem 3-4, nagyon gyorsan vége lett, egy két szinkronszöveg halál beszartam a röhögéstől...
Mindent összevetve így hogy végigvittem, egyszer végigjátszható, de rengeteg a szkriptelt jelenet, általában ki kell nyírni mindenkit ha az a küldi, ha nem akkor csak egyszerűen speed mód oszt elpucolsz mint egy vadászgép, nagyon árkád fps, egyébként a történet nem lenne rossz csak a játék gyenge, talán az egyetlen jó ötlet a vonatos pálya ami elég jól lett kivitelezve, a többi az felejtőd