Crysis Warhead
-
Az aláírásomban részletezett konfiguráció az elődöt csak akkor nem futtatta a játék bármely jelenetéhez / ben megfelelő sebességgel 1280 x 1024-es felbontásban, maximális beállításokkal és AA / AF nélkül, ha egy erőforrás igényes feladat után játszottam, ez a Warhead ugyanilyen minőségben viszont tereptárgyaktól és / vagy ellenfelektől zsúfolt pályarészleteken egyszerűen idegesítő sebességet produkál, pedig nekem nem tűnik annyival szebbnek a grafikája, hogy ezt teljesítmény beli különbséget megértesse velem.
Olvastam valamelyik hozzászólásban, hogy a 2 GB RAM + Windows Vista kombó jó ellenszere az elég átlag FPS-nek, míg az XP ugyanennyi memória mellett vígan elfuttatja kielégítő sebességgel a játékot.
Ehhez csak annyit akarok hozzáfűzni, hogy nekem 2 GB RAM-om van, és a Direct X 10 segédletével gyönyörködtető látványvilág valóban sok FPS-embe kerül, ha a DX 9-eshez viszonyítok, azonban nem hiszem, hogy egy x GB-al való memóriabővítést meghálálna a DX 10-es mód annyira, hogy végigjátszhatnám benne a játékot. Pontosabban abban nem hiszek, hogy a DX 10 a RAM-ot jobban fogyasztja, mint amennyire a VGA-t megkínozza. :-(
Quki :D, dehát neked 4870-esed van, DX 10-zel hány FPS-ed van átlagosan? Nagyon érdekelne. :-)