Crysis Warhead
  • Prince23
    Na végigvittem emberek Vigyázat: SPOILERES!
    A grafika természetesen szép meg minden, csak hát az optimalizáció egy nagy raklap kaki:D A végén mikor a monstrummal küzdöttem az új fegyóval, annyira szaggatott, h ezt az üzit kaptam kinlódások sorozata után: Warhead exe leállt blabla a szokásos hibaüzi. Újra beléptem, mindent átlagoltam, kivéve a hangok, effektek és fizikát hagytam csúcson, s a felbontás 1024*768-ba lőttem. Gondolom így már végig lehet vinni. szerencsére
    A történet -melléksztori- sztem jobb mint magának a Crysis-nek. Tetszett, h vannak ezek a 4 ével ezelőtti visszaemlékezések, Psycho-Nomad-O'Neill kapcsolataira is fény derül. O'Neal pl nem bírja Nomadot meg stb stb. Mikor a vasuti hidat felrobbantottam utána olyan hosszű bevezető volt, h már azt hittem "bugzik" a játék :D
    A befejzés pedig tök korrekt, már azt hittem, h Krump Lee-vel is meg kell küzdjek, de azon behaltam mikor Pszihó lelőkte az ezredest egy szál elektrosokkal a "fenevad" közé :lol:
    A hangok is korrektek, a SZINKRON pedig FENOMENÁLIS! Az év legjobb "szinkronjátéka", ha szabad így kijelenteni:)
    Összesítés:
    Grafika: 8.5
    Hangok: 9
    Hangulat: 10
    Irányíthatóság: 10
    Küldetés felépítés: 9
    Fasza lett!

Negatívum:
    OPTIMALIZÁLATLAN olvastam, h még a GX legujabb nvidia kártyáját is szopatta