• gabe paul logan
    Hali, nemtom hogy szoktátok nézni a showkat...én biztos nem várom meg míg letölthetőek lesznek, van 2 féle módszerem:

1. regeljetek a newagewrestling.niceboard.com-on, az oldal gazdája kb 1-2-3 napos csúszással rakja fel a showkat, kb 10 részben, amolyan jútúbos technikával. Viszont rengetek pankrátor,show kategorizálva van, mindent meg lehet találni, ha csak éppen nem törölték őket az adott oldalról ahonnan begyűjtötte nekünk a kedves úriember v hölgy.

2. www.dailymotion.com (abszolút jútúb koppintás), ez azért jobb mivel sokan töltenek fel ide és tuti hogy a showra köv. nap dél/délutánján már felrakta valaki az adott műsort és hát nem kell regelni sem. Csak keressetek rá az adott dátummal és show névvel, ez a legutóbbi ecw ->pl 16 09 08 és még utána írhatjátok h "ecw" ha ESETLEG nem jönne be semmi érdemleges.

Én ezzel a kombóval szoktam wwe showkra vadászni, lehet h már ismertétek őket nemtom, és mondjuk biztos nem olyan jó a minőség mint egy divxes letöltött verziónak de hát kitérdekel, tuti nem töltögetek 2-3 órát torrentről.

Jó nézegetést