World Wrestling Entertainment
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#515: láttad Smackdownt? Dehogynem jön! Vickie hozta vissza bosszúból. Ha nem is lép ringbe azon az adáson, Summerslamen mindenképpen.
Te Cena, melyik volt az a mozdulat, ami betiltott Vickie neki anno? Szted engedélyezi azt ismét? 😄 Mer akkor Edge kibaszott kurvára befogja szopni 😄DDD.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Sztem Edge most azt gyakorolja Undertakerrel a meccsen, hogy "te Taker, így ájuljak el, vagy úgy, mikor bejössz?"<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
"Megmutatom." és tombstone 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Here your winner Randy Orton
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Batista in Washington DC, ergo Batista powaaa!!!! Mer homeboy 😄 Batista dumált John Cenaval, bejött Shane a régi Here Comes the Money zenéjére és elõadta, h a main event JBL és Kane vs John Cena és Batista.
- volt Jericho final highlihtreel.. a parasztja végig Shawn Michaelsrõl beszélt és mondta inkább maradjon otthon. Jericho megmutatta a saját fontos állomásait, köztük volt Steph 😄, amikor képébe nyomta a tortát 😄. Igaz én nem láttam természetesen, mer1éve nézem csak... cegény Steph! Szexi volt 😄.
- Jamie Noble mostanában Laylaval nyomul 😄D, Layla jelenlétében mindig kötözködik, eddig volt nála Snitsky és Kane 😄DDDD, most kihívta az IC bajnokot, Kofi Kingstone-t, lazán hazavágta a jamaikai 😊). Layla meg tétovázva ment be a ringbe Noblehoz. Layla hagyd má ott Noblet! :@ 😄 Azt hittem, hogy átpártol Kofihoz, de sajna nem 😄.
- Elõtte vagy utána v vmikor 😄 volt Beth Phoenix és Santino vs Kelly Kelly és D LO Brown 😄... Brown osztotta az észt, de bejött Beth és csinált vmi mozdulatot rajta 😄, amitõl megfeküdt. Kelly került Santinoval össze és nyemtudooott menekülni 😞... lepinfallozta az olasz:@. köcsög 😄.
És utána meg ott leskelõdött Santino Beth felé, h smacizza le, mikor Beth odanzéett, mindig elfordult... Beth megelégelte ezt és úúúgy lesmacizta, hogy aztakurvaélet! 😄 Ja, a meccs elõtt volt egy bejáccás Bethrõl és Santinoról, h beszélnek, miszerint õk vmi profi izék és csak azért vannak együtt, mer... hát nem csak azért ezekszerint 😄. De nem vok jó angolos, majd vki elmondja ezt jobban... Michael Cole röhögött is a csók alatt, hogy csak profi pankrátorkodás miatt? 😄 vagy mi.
- apropó Michael Cole! Cody Rhodes segg és az tedd idibiasz vagy mi a pinám 😄 jött be asszem övre menõ küzdelemben meccselni Jerry "The King" Lawler és Hackshaw ellen, de Lilianocska kapott utasítást, h Hackshaw csá és hy Michael Cole. Szal Michael Cole is meccselt. De kiméletlen szarul. Jerry állta a sarat, aztán mikor a sarokba vonult lihegni, Cole rátette kezét vállára, hogy okés vagy haver?, õ bólintott, majd ment volna tovább, erre bíró kiabálgatott, hogy tag made!, tehát bekell jönnie. Összenéztek és bement, majd Cody legyakta és nyertek.
- main event... sztem átlag volt, vagy szar 😄... a szokásos... de a végén mégse Batista pinfallozta le JBL-t, vagy Kane-t, hanem John Cena.
- és persze volt vhol RAW félidejében, szal adás fele körül, nemtom, Mickie James 😊. Apukája ott volt a helyszínen, adott neki puszit, Jilian ellen kûzdött, eléggé "sokáig" elhúzták a meccset. Azt hittem Mickie sperc alatt és könnyedén gyõz 😊, mer apja itt van és akko go Mickie, de nem... Jilian az elején aprította szemem fényét 😄 😞. De Mickie rákapcsolt és leverte 😄 és oda ment a faterjához, aztán bemm hátulról Katie Lea... vagy Lee :S... és mondta, hogy õ lesz az új csaj bajnok, a bratyója meg majd leveri Kingstone csáveszt és õ meg IC bajnok lesz. Remélem nem 😄. Rossz kislány Katie 😄D. Bátyját meg tökön kell rúgni 😄.
Na ennyi volt RAWn 😄.
Cena, ha nem nézel pankrációt, akko ezt olvasd el, mer eléggé tartalmas szpojler lett tõlem 😄, igaz, eléggé zavaros, de nem baj 😄. Ritka az ilyen bõ leírás a hétfõi adásról tõlem 😄.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
te is nézzed má! 😄
látom hamar megtaláltad Cena 😄... kíváncsi vok rá... de az xbox 360 Smackdown vs RAW és ps3 nyomába se ér majd sztem ez a géjm, fõleg, ha menedzselõs 😄 és FM-al se veszi fel a versenyt 😄.
Mert nem is nézettem meg modival azt vártam, h kitalálj vmit, na itt lebuktál..
Randy Orton a barátom és õ mutatta az oldalt amikor eljött hozzánk és itt regisztráltunk mindketten, mivel 2 gépünk van.Most is itt van mindjárt megy is haza. na ennyi csá