World Wrestling Entertainment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
😄

#515: láttad Smackdownt? Dehogynem jön! Vickie hozta vissza bosszúból. Ha nem is lép ringbe azon az adáson, Summerslamen mindenképpen.

Te Cena, melyik volt az a mozdulat, ami betiltott Vickie neki anno? Szted engedélyezi azt ismét? 😄 Mer akkor Edge kibaszott kurvára befogja szopni 😄DDD.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Szerintem még nem jön
John Cena
erre gondoltam én is😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Legend Killer
1nap és jön Undertaker!!!!!!!!!!!!!!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Sztem Edge most azt gyakorolja Undertakerrel a meccsen, hogy "te Taker, így ájuljak el, vagy úgy, mikor bejössz?"<#idiota><#hehe>

"Megmutatom." és tombstone 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

John Cena
kén zsákjába ándörtékor😛XD

Rusnyi
CM Punk vs Kane vs JBL lesz, vagy summerslamre ugye kiderül mivan Kane zsákjába, azt Kane vs Punk lesz..

John Cena
felejtõs😛 de am ha Randy vs. Cm Punk akkor inkább randy

CM Punk akarja a kivégzõ mozdulatott lemászik Randy és RKO 1 2 3!
Here your winner Randy Orton
Legend Killer
😄D

John Cena
és akko fel ébredsz az álmodból😄(ahogy én)😄😄😄

Legend Killer
majd kiderül... és lõn majd Randy Orton és õ megy CM Punk ellen és RKO!!!! 😄

John Cena
ez így van😄

Hát nem szopta mert szerintem úgy is Batista fog nyerni!<#mf1>
Legend Killer
õ, ja... régen nem ECWban volt?

Rusnyi
Innen mindenki látta, igy Mike Adamle.

Legend Killer
😄

John Cena
szuper😄😄

Legend Killer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és Regal visszatért :@ és CM Punk ellen harcolt, de CM Punk elküldte aludni a kivégzõ mozdulatával 😄

Legend Killer
és kimaradt a legfontosabb! RAW új menedzsere.... nemtom ki<#idiota><#hehe>... nemtom, h hívják 😄, d máris összehozta Batistát és Cenát summerslamre. szopták, nem õk harcolnak CM Punk ellen 😄.

Legend Killer
RAW:

- Batista in Washington DC, ergo Batista powaaa!!!! Mer homeboy 😄 Batista dumált John Cenaval, bejött Shane a régi Here Comes the Money zenéjére és elõadta, h a main event JBL és Kane vs John Cena és Batista.
- volt Jericho final highlihtreel.. a parasztja végig Shawn Michaelsrõl beszélt és mondta inkább maradjon otthon. Jericho megmutatta a saját fontos állomásait, köztük volt Steph 😄, amikor képébe nyomta a tortát 😄. Igaz én nem láttam természetesen, mer1éve nézem csak... cegény Steph! Szexi volt 😄.
- Jamie Noble mostanában Laylaval nyomul 😄D, Layla jelenlétében mindig kötözködik, eddig volt nála Snitsky és Kane 😄DDDD, most kihívta az IC bajnokot, Kofi Kingstone-t, lazán hazavágta a jamaikai 😊). Layla meg tétovázva ment be a ringbe Noblehoz. Layla hagyd má ott Noblet! :@ 😄 Azt hittem, hogy átpártol Kofihoz, de sajna nem 😄.
- Elõtte vagy utána v vmikor 😄 volt Beth Phoenix és Santino vs Kelly Kelly és D LO Brown 😄... Brown osztotta az észt, de bejött Beth és csinált vmi mozdulatot rajta 😄, amitõl megfeküdt. Kelly került Santinoval össze és nyemtudooott menekülni 😞... lepinfallozta az olasz:@. köcsög 😄.
És utána meg ott leskelõdött Santino Beth felé, h smacizza le, mikor Beth odanzéett, mindig elfordult... Beth megelégelte ezt és úúúgy lesmacizta, hogy aztakurvaélet! 😄 Ja, a meccs elõtt volt egy bejáccás Bethrõl és Santinoról, h beszélnek, miszerint õk vmi profi izék és csak azért vannak együtt, mer... hát nem csak azért ezekszerint 😄. De nem vok jó angolos, majd vki elmondja ezt jobban... Michael Cole röhögött is a csók alatt, hogy csak profi pankrátorkodás miatt? 😄 vagy mi.
- apropó Michael Cole! Cody Rhodes segg és az tedd idibiasz vagy mi a pinám 😄 jött be asszem övre menõ küzdelemben meccselni Jerry "The King" Lawler és Hackshaw ellen, de Lilianocska kapott utasítást, h Hackshaw csá és hy Michael Cole. Szal Michael Cole is meccselt. De kiméletlen szarul. Jerry állta a sarat, aztán mikor a sarokba vonult lihegni, Cole rátette kezét vállára, hogy okés vagy haver?, õ bólintott, majd ment volna tovább, erre bíró kiabálgatott, hogy tag made!, tehát bekell jönnie. Összenéztek és bement, majd Cody legyakta és nyertek.
- main event... sztem átlag volt, vagy szar 😄... a szokásos... de a végén mégse Batista pinfallozta le JBL-t, vagy Kane-t, hanem John Cena.
- és persze volt vhol RAW félidejében, szal adás fele körül, nemtom, Mickie James 😊. Apukája ott volt a helyszínen, adott neki puszit, Jilian ellen kûzdött, eléggé "sokáig" elhúzták a meccset. Azt hittem Mickie sperc alatt és könnyedén gyõz 😊, mer apja itt van és akko go Mickie, de nem... Jilian az elején aprította szemem fényét 😄 😞. De Mickie rákapcsolt és leverte 😄 és oda ment a faterjához, aztán bemm hátulról Katie Lea... vagy Lee :S... és mondta, hogy õ lesz az új csaj bajnok, a bratyója meg majd leveri Kingstone csáveszt és õ meg IC bajnok lesz. Remélem nem 😄. Rossz kislány Katie 😄D. Bátyját meg tökön kell rúgni 😄.

Na ennyi volt RAWn 😄.

Cena, ha nem nézel pankrációt, akko ezt olvasd el, mer eléggé tartalmas szpojler lett tõlem 😄, igaz, eléggé zavaros, de nem baj 😄. Ritka az ilyen bõ leírás a hétfõi adásról tõlem 😄.

John Cena
nem anynira híres afórum😛 szeritnem már aKWP-sek is ide kültöztek volnaXDXD

Legend Killer
zriple 😄... mé nem néz? 😛

te is nézzed má! 😄

John Cena
én se nézek még is írok😄

Rusnyi
Triple H és HBK kollégák. Zriple h már nem néz wwe-t HBK még nézi, de nem ir..

Legend Killer
kik? Az, akivel pl összevesztem? 😛 😄

John Cena
régiek nem is írnak ide:S:S pedig az elött csomót írtak

Legend Killer
jahh

John Cena
LOOOL😄 de szar csak ütni leeht kb.😄

Legend Killer

Legend Killer
Total Extreme Wrestling 2008

látom hamar megtaláltad Cena 😄... kíváncsi vok rá... de az xbox 360 Smackdown vs RAW és ps3 nyomába se ér majd sztem ez a géjm, fõleg, ha menedzselõs 😄 és FM-al se veszi fel a versenyt 😄.

Legend Killer
Most olvasom a Wikin 😄 Triple H-rõl, hogy '95-ben csapattársa volt vmi Lord Steven Regal. Ez a fószer nem rokona William Regalnak, vagy nem õ véletlen? 😄

Rusnyi
Ja, már unlak.

Legend Killer
engem nem érdekel, hogy kik vagytok 😄.

Nem ugyanazok vagyunk de látom ez még nem estt le
Legend Killer
off topikba válassszolj pls nékem, sürgõs 😄.

Rusnyi
😛

Legend Killer
😄D... Ruuuusnyiii wiiiinnn!

Rusnyi
csá.. Na itt buktál le..

Mert nem is nézettem meg modival azt vártam, h kitalálj vmit, na itt lebuktál..

Prince of Máté
csá

Mielõtt elmegyünk szeretném ezt tisztázni:
Randy Orton a barátom és õ mutatta az oldalt amikor eljött hozzánk és itt regisztráltunk mindketten, mivel 2 gépünk van.Most is itt van mindjárt megy is haza. na ennyi csá
Rusnyi
😄

John Cena
viszonylag jól megy a kép kitalálósdi de igazán nekünk megy kettõnknek😄

Rusnyi
Akkor találd ki gyorsan amit tettem ,azt hadd szoljon😄

John Cena
találtam 1 jó nehét képet bár ha tippeltek vakon könnyen ki találjátok😊

Rusnyi
Ott derül ki mennyi a tudása valakinek.

is-is
Rusnyi
Gyertek ismerd fel a képrõl a wrestlert játszani OFF Topicba!

Jó volt a Raw, fõleg a Main Event!<#vigyor3>
John Cena
eddig is írhattál?😄 kérdés vagy közlés😊?

Akkor most már nyugodtan írhatok?