1694
-
#757 Mickie James aranyos, szexi, jó a ringben mi kell még???
...ja és nem egy magas dög -
baxxter8 #756 Üdv kedves tanítványom.:)) Igen, néha-néha benézek, szüneteltetem a bojkottot.:) -
HBK #755 No mercy ladder match^^ -
#754 TEA?:P:D -
HBK #753 te bevagy teázva:D -
#752 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#751 összes DIVA szép kivétel aki nem!:pxd -
#750 és ne szenveggyé köccsög, v leverlek :D.... Mickey igenis nagyon szép, lávvvvvv. -
#749 MICKEY JAMES.... izé... Vickie is :D... meg hümm... BETTTHHH... és hümmhhmmmmm... meg az összes DIIIVAAAA
:DDDDDDDDDD -
HBK #748 miss hörcsögfej^^ -
#747 hehe -
HBK #746 ugyanmár akkor már mondhatnád Vickie Guerrero-t is~.~ -
#745 MICKEY JAMES -
#744 Veszekedős tápig:9 bátül royál meg fincsiségek!:D ha büntit nemszereted oda mennyél vezsekedni:D -
#743 essz hól! -
HBK #742 Torrie Wilson volt a legjobb -
#741 ritkán!:D nagyon ritkán!:D -
#740 beszarok, téged is látni itt? :D hy Mester. -
#739 XWT jobb. -
baxxter8 #738 Maryse rulez!!!!!!!!! -
#737 újra nem kükldöd?:D -
Animal RKO #736 Én se -
#735 nem látom:S -
#734 Fene...Maryse lett volna. -
#733 Én inkább egy lovely díva képét teszem közzé...
-
#732 kéne cska msot amásik 2 ne mír fasz ki van:D -
baxxter8 #731 Király!:) Lassan csak összejön megint mindenki. -
HBK #730 hello bello=Didekeverettem énis xD -
baxxter8 #729 Láttam, köszi, hogy gondoltál rám.:) Egyébként meg inkább csoda, hogy észrevettem, mivel megfogadtam, hogy soha többet nem jövök fel sg-re, de ma valamiért kíváncsiságból meglestem. -
#728 jó hogy észre vettedxD F.A.Q-ba be tettem a honlapod linkjét!! -
baxxter8 #727 Van új pankrációs topik??? Király!!! :) -
#726 remélem jó alink ---> JEEEEEEEEEEEEE -
#725 jó neked, én maradok ennél a módszernél mivel nekem 100 mega van lenn 10-20 perc alatt, mindegy ha gondoljátok itt van én így szoktam... -
#724 700 megás 10-20 perc alatt lennt van. -
#723 nagyon köszönnyük!! -
Animal RKO #722 Én például a RAW-ot ami hétfőn van kedden másfél óra alatt letöltöm és már nézem is. -
#721 Hali, nemtom hogy szoktátok nézni a showkat...én biztos nem várom meg míg letölthetőek lesznek, van 2 féle módszerem:
1. regeljetek a newagewrestling.niceboard.com-on, az oldal gazdája kb 1-2-3 napos csúszással rakja fel a showkat, kb 10 részben, amolyan jútúbos technikával. Viszont rengetek pankrátor,show kategorizálva van, mindent meg lehet találni, ha csak éppen nem törölték őket az adott oldalról ahonnan begyűjtötte nekünk a kedves úriember v hölgy.
2. www.dailymotion.com (abszolút jútúb koppintás), ez azért jobb mivel sokan töltenek fel ide és tuti hogy a showra köv. nap dél/délutánján már felrakta valaki az adott műsort és hát nem kell regelni sem. Csak keressetek rá az adott dátummal és show névvel, ez a legutóbbi ecw ->pl 16 09 08 és még utána írhatjátok h "ecw" ha ESETLEG nem jönne be semmi érdemleges.
Én ezzel a kombóval szoktam wwe showkra vadászni, lehet h már ismertétek őket nemtom, és mondjuk biztos nem olyan jó a minőség mint egy divxes letöltött verziónak de hát kitérdekel, tuti nem töltögetek 2-3 órát torrentről.
Jó nézegetést -
#720 végül is nem feltétlen de oké akkor Offba nyomjuk tovább -
Monoton #719 Igen de ha jol tudom ez nem olyan topik -
#718 okés de sok ilyen kitalálós topicvan