• willcox
    "De én úgy értelmezem ezt a technológiát, hogy beraksz egy hagyományos DVD-t ez a kütyü pedig interpolálja nagyobb felbontásra, ami finoman szólva is legalább annyira az értelmetlen "szarból várat" kategória, mint az optikai zoom vagy a defektjavító gőzmozdony-kerékhez." - Ez nem upscale! Azt már most is tud egy csomó lejátszó. Mellesleg mi bajod az optikai zoom-mal? Nem digitálist akartál írni? Mert az tényleg fos.

"Én gyűjtöm az X264-es filmeket, egy 720p felbontású film el szokott férni egy DVD-n." és "Én videókkal foglalkozom, gyakran nagyon sokféle forrásból szerzett különféle kódolású anyagokat vágok össze, és mégis 1, azaz egy darab plusz codec van a gépemen, ez pedig az xvid. Ha HD anyagokkal is foglalkoznék, akkor még feltenném az X264-et" - a 720p-s filmet mi a szarral nézed, ha még codec sincs a gépeden? Az XviD ehhez kevés! Egyébként meg nem nagyon lehetnek nagyon különböző formátumú filmjeid, mert az XviD a többi codec-hez hozzá sem tud szagolni. Nem ffdshow-t akartál írni?