• Balumann
    Teljesen egyet értek az első hozzászólás írójával. Elég sokat adtak el (bár nyilván ennél sokkal többet vártak volna, mert nagyon sokat beleáldoztak), ahhoz képest hogy a játékban tényleg csak a grafika az, ami miatt érdemes megvenni. Én nem játszok úgy, hogy rohanok előre rambo módra. Így első pálya még eltartott sok ideig, a második pálya felétől meg már hihetetlenül untam az egészet.
    Ha végig emberi ellenségek lettek volna, akkor a játék meghalt volna, ezért jöhettek az UFOk, grat... -.-
    Azt is csodálom, hogy egyáltalán 1 ember is megvette ezt a játékot.
    Ha ezt a játékot úgy csinálták volna meg, hogy grafika kb. far cry szintü, és a fizikát meg AI-t meg ezeket fejlesztették volna, egy mindent ütő fantasztikus játék is lehetett volna. Sajnálom.

Konzolon többen megveszik (nem kell gép fejlesztésre költeni, meg pc-n tényleg körülményesebb és akinek pénze van nyilván konzolt is vesz, nem kell félni hogy akadni fog, stb.), de ott is van nagyon sok warez, aki szokta figyelni torrenteken az láthatja milyen sokan töltik le. Na igen, PC-n több a warez? Mert egyszerűbb letölteni, ki lehet próbálni, és amilyen gyengék most a játékok (és ráadásul rosszul optimalizáltak), nem fogják megvenni.

Azért kiakadtam például az Iron Mannél, ultra gyenge grafikával képes megakadni a gépemen...
    Ha így haladunk akkor tényleg meg fog szűnni a PC piac, amit én nagyon sajnálnék, mert soha nem fogok konzolt venni, maximum WII-t. Konzol játékokat meg végképp nem fogok tudni venni, nem hiszem hogy saját fizetést ilyenre fogok költeni, bár ez nyilván sok mindentől függ.