• kvp
    #11
    "És ez az eee pc ehető legalább vagy lehet valamire használni?"

    Fogod, odaadod a gyereknek/baratnonek/nagyszulonek. Igy nem teszi tonkre a desktop gepet/nem szakad le a keze a cipelestol/nem kell vacakolni az ujratelepitessel/nem kell harcolni hogy ki ul a gep elott. Sajat felhasznalasnal nem kell kipakolni az asztalra egy nagy laptopot/nem szakad le a kezed/nem a mobilod vagy pda-d kis kijelzojen mutogatod a csaladi fotokat. Es meg a web/youtube/email/chat/skype is megy rajta... :-)

    Ha meg nem uton van az ember, akkor ra lehet tenni egy nagyobb monitorra vagy tv-re (1200p-ig birja) es elmegy rajta a flash-en vagy kulso merevlemezen beszerzett esti film is es meg csak nem is zug ha eppen zenet hallgatsz rajta. Egy blutooth-os billentyuzettel/taviranyitoval es egy kulso merevlemezzel meg viszonylag olcso media center/letoltogep lesz belole, amit barmikor at lehet vinni a haverokhoz is.

    Persze ahol se gyerek, se nagyszulo, se baratno, se baratok, viszont van az illetonek tobb gepe es legalabb egy desktop teljesitmenyu laptopja meg meg egy pda telefonja is, annak nincs szuksege ilyen gepre, hiszen mas hardveren is el tudja vegezni azt amit akar.