Én megtapsoltam a srácot!
Nem kell szabadkoznia semmiért!
Akkor amikor ebben az országban magyarnak lenni szégyen mit lehet még tenni??
Mit látsz a hírekben? Aki segélyt akar kapni, végezzen közmunkát felszólításra, olyan felháborodás jött a médiából hogy csak na? És miért is, én is dolgozom a pénzért, talán büdös a munka?
Egyébiránt ezt az alanyi jogon jár a segély pont ez a f@sz msp vezette be.
Kidobunk milliárdokat az ablakon ms termékekre? Mi az amit egy linuxon egy openoffice-el nem tuid megcsinálni egy ügyintéző??? A linuxos rendszernek egy baja van, nem futnak raja a játékok!!! Hát istenem, nem fog játszani az a közigazgatásban ülő emberke, hanem dolgozik!!
Egyszerűen nem értem azokat akik azon vannak felháborodva, hogy végre valaki kiállt értük!!!
Nézzétek meg a BKV botrányt. Nem az a fő kérdés, hogy hogyan próbálta az mszp a bkv sztrájkot a fidesz nyakába varrni, hanem hogy hogy derült ez ki!!! Ez egy vicc!! Amerikában van egy informátor hálózata a rendőröknek, senkit nem az érdekel, hogy honnan tudnak egy bűntettről, hanem csak az, hogy kiderüljön, és igazságot szolgáltassanak, itt meg azt hurcoják meg, aki közzéteszi a disznóságot!!
Akkor mikor egy tök jól kinéző turul szobrot képesek lennének szétszedni a szdsz-es bunkók, csak azért mert szerintük az antiszemita jelkép (vikipediában utánajárni, ősi MAGYAR jelkép!!!!!!!), és milliárdokat tapsolnak el egy olyan metróra, ami gazdaságtalan lesz, akkor az legyen a fő hír, hogy megdobáltak egy faszt aki megint megpróbálta marketinggel eladni a szart, az a szomorú!!
Ráadásul el sem találta!
Én elég öreg vagyok ahhoz, hogy emlékezzek rá, mikor a bill geci pofájába tortát nyomtak amerikában mégsem arról szólt a hír, hogy ez mekkora presztizs veszteség amerikának, hanem az, hogy miért is kapta a pofájába a tortát!!
Szóval sajnos ebben az országban magyarnak lenni bűn, és persze azok akik azt hangoztatják, hogy el is lehet menni, azok nem a magyar emberek! Ez egy új honfoglalás vagy mi a fene?
Mondjatok nyugodtan antiszemitának, de mondjatok még egy olyan vallási közösséget ami az 1900-as évek után országot kapott csak azért mert ők zsidók??
Alapítok egy vallást, mondjuk az ukmukfukk vallást, gyűjtök 20 millió hívőt kapok egy országot??? Hát nem hiszem!!
A médiában, is ott vannak, és a politikában is erősen, és ők alakítják a közvéleményt. Nem mondom, hogy mind ilyen mert van ott is csak egy réteg ilyen, de sajnos ha azt mondom magyar vagyok, lassan itthon is megköveznek.
Szóval én csak megtapsolni tudom az olyan embereket akik kiállnak és jól beszólnak a multiknak, meg a politikusoknak. Nem bombát hajigált hanem tojást!
Bezárni 1000 évre, ló mögé kötni, végighorcolni az országon felnégyelni, a testrészeket kitűzni a megyeszékhelyeken a városházára. Az országot lesápolók meg éljék világukat. Ez kell!