• ziipp
    És majmok dugják át a csatlakozókat a műholdon. :D

Szegény Barártok Közt, kb. 1 évet néztem. Elsőre azt mondtam, hogy "Na ezt a szart tudod ki fogja nézni!" - emlékszem, egy ilyen jelenet volt benne:
    "Danika, miért tetriszezel?" "Hagyjá' békén!". Érted, tetrisz bazze. Tetrisz. Na mindegy, végül túltettem magam a dolgon, sőt később ráfanyalodtam, mert nem volt semmi dolgom hétköznap esténként. Igaz, akkor még nem volt net. Aztán szépen lassan abbahagytam. Viszont meg kell mondanom, végig tisztában voltam, hogy mekkora SZAR-RATYI-IGÉNYTELEN-FOS sorozat, de azért csak odaültem minden este... Szerintem sokan vannak ezzel így, ergo nem lehet azt mondani, hogy BK néző = igénytelen ember. Bár ha abból indulok ki, hogy az emberek nagyrésze nem túl igényes, akkor nem is annyira túlzó ez az állítás. (Pl. miért nem lehet központozni, és nagybetűket használni?!)

Dallas óta tudjuk, hogy minden sorozatnak vége szakad egyszer. Így lesz ez a BK-val is. A Barátok Közttel egyébként az a legnagyobb baj, hogy még érintőlegesen sincs kapcsolatban a valósággal, az igazi magyar viszonyokkal, társadalmi problémákkal. Pedig a Szomszédok bizonyítja, hogy igenis lehet valós alapokon nyugvó szart csinálni. :D Töri tanárom szokta volt - bezony - mondani, hogy a Szomszédokból nagyon korrekt és pontos képet kaphatunk a rendszerváltás utáni helyzetről. Osztom a véleményét. Újabb ütés a BK vonagló testén.

Örülük-e, hogy vége lesz? Nem tudom. Igazából hidegen hagy a dolog. Ma már csoldálkozom, hogy volt képes ez a sorozat időt rabolni tőlem, de hát ez van, megtanultam a leckét, jelenleg alig nézek TV-t. Régebbi napi 2-3 óra 30 percre csökkent. Itt felhívnám a figyelmeteket a Lost és a Barátok Közi érdekes párhuzamra. Ha az alapokat nézzük, tulajdonképp ugyanarra a vázra épül a két produkció: NON STOP KAVARÁSRA. Ez így van. Be kell látni. Tehát amikor azt mondjátok, hogy mekkora cink már ez a BK, gondoljatok arra, hogy a Losttal ugyanezt a gombócot nyelitek be, csak szebb körítésben, cukorszórással és csokiöntettel.

Ja, még valamit elfelejtettem. Égessük meg Berényi Mikit!