Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz

Kláninformációk:

Angel Kings (hun)

Publikus ts címünk

Jeremiás CA blogja

Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
  • iReaSonka
    Hát igen, eljött ez a nap is, mindenkinek van jó napja, rossz napja is. De az biztos hogy, nem Ravenka napja..
    Az tetszik ebben a játékban hogy, egy reportal tönkretehetem több éves "munkáját" és pár ezer forintját.
    Én azt a mondást titulálom: "Mindenki azt kapja amit érdemel".
    Remélem ez után már nem fogja újbol kezdeni, mert unom már hogy mindig SG forumról kell megtudom hogy noob vagyok.
    Ezután merem remélni hogy nem fog több powerleveles kijelentést tenni ezek után.
    Ő azt mondja hogy, a ~.Memento Mori.~ egy powerlevels klán, ami így ahogy van egy hülyeség.
    Nem tudom miért állítja ezt.
    De csak egy fél évig volt a ~.Memento Mori.~ - ban és senki sem kedvelte a nagy arcát.

És ezzel a reportal kívánok mindenkinek szép napot:

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&m=3268228�

Üdv: iReasoN-