4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
Ravenka #4366 Sztem nekem a CA ennyi volt :) BB -
#4365 Ami engem is zavar a sok csaló. -
GirlGamer #4364 Jaj és még azt szeretném megkérdezni hogy egy regisztrált karakteren lehet születési évet változtatni? Mert az enyémet amit megadtam elfelejtettem és kéne változtatni mert jelszót kéne válzotatni... válaszotokat köszönöm előre is :) -
GirlGamer #4363 Sziasztok.... kérnék segítséget... Egyik haveromnak nem működik a game azt írja ki h GetDeviceCaps. Ez mitől vagy vagy mit kell evvel csinálni segítsetek pls. válaszotokat előre is köszi -
Dava #4362 Szerintem nagyon szar ez a játék. :/ Vagyis maga a játék jó lenne, de akárhova lépek be vagy egy hacker élvezkedik, vagy elite moderator vagy mi a fenével rugdos ki valaki mindenkit aki kinyírja.. Kár pedig amúgy szívesen játszanék, szerencsére NX vásárlás nélkül is élvezhető lenne. -
Gyuro38 #4361 Sziasztok,
Hát hol van az a sok régi játékos?ennyire pocsék lett a játék?vagy unalmas lett?:-) -
#4360 A játék nagyon jó
Végre siikerült elindítanom. Megvan a gép hozzá. de észrevettem, hogy mire betölt már majdnem lemegy a játék. :( Ennyire lassú a ddr1 ram ha 333-as . Jobb lett volna újabb konfigot beszerezni. -
Adriatic #4359 megint, Lazy? -
cickány73 #4358 szia
így már ismerős hogy gyurika emlékszem rád!
szörnyű hogy hova süllyedt ez a játék!
ok akkor majd bannolgatunk együtt van egy pár név a listámon! -
Gyuro38 #4357 Üdv
Ismerlek a játékba, tudom hogy major vagy meg hogy jól is játszol, a régi nevem gyurika volt a mostani meg XGyuro73X majd megkereslek és bannolgatunk együtt jó? éljenek a 73-asok :-))))) -
cickány73 #4356 kedves gyuro38
köszönöm a segítséget de
1.én is nagy rangú vagyok major aranycsillag
2.3 éve játszom csak még soha nem bannoltam senkit csak most már betelt a pohár!
3.hidd el meg tudom különböztetni a hackereket k/d nélkül is!
4.segítséget kértem nem tanácsot!
5.a bannolást meg bízd rám!ok
6.azért köszi -
Gyuro38 #4355 Sziasztok!
Kedves cickány, szerintem nem érdemes foglalkozni a hackerekkel,
kettőt bannolnak három lép a helyére!
keress olyan szobákat ahol több a nagy rangú mint a kicsi ,és figyeld a K/D-jukat is, szerintem egy 5.10-es már gyanús lehet :-)Üdv (XGyuro38X) -
cickány73 #4354 sziasztok!
egy kérdésem lenne:hogy kell a hackereket bannolni?
nem értek hozzá!már a hócipőm tele van a sok hackerrel!!!
kiírtam a nevüket játék közben,hál'isten magyar nincs köztük!
előre is köszönöm a segítséget -
Ravenka #4353 Én ezért kezdtem el SnD-zni... De már azt se lehet élvezni, mert minden második klánnak van 1 vip hackere aki hozza fél cw-t... Tegnap is behivnak klánba ESL-es gyerek, ma nem kibannolják hackért?
Kajak egy rakás szar lett a játék ... Le is szarom bannolnak-e
Lehet abba is hagyom ha kibasznak hanem...
Továbbá zolika amig ott voltam senki nem mondta meg egyenesen h van-e baja.
De semmi gond.
Ilyenek a magyarok :) Szépen megmondtam mér lépek ki, de ezt senkit nem érdekelte... csak az hogy kiléptem és ezentul fenn vagyok a fekete listán.
Na puszi. További jó játékot :)) -
Danzso90 #4352 Ezért nem bannolható szerintem.Hozzáteszem ez a játék egy rakat szar lett :) Eltűnt az egész hangulata,csak azoknak jó akik speci cuccokkal,felkampelnek egy lyukba és várják,hogy belemenjenek az emberek a 4 turret valamelyikébe.Nem szidom most se a mementót se másik magyar klánt de lássuk be nincsen már egy normális war amire rá lehet fogni,hogy milyen élvezetes volt.Arról szól az egész,hogy húzzuk a statot amire később ráverjük,maffiásat játszunk chaten keresztül és kicsit mélyebb hangon szidjuk egymást voice chaten mert egy "140 kilós kan állat" vagyok.
A másik oldal meg az,hogy könyörgöm egyszer írja le valaki azt,hogy mi értelme van powerlevelezni egész nap.(hívhatod aminek akarod) Nő a rangod?Attól nem lesz nagyobb farkad..
De ma már nem lehet egy jót warozni senkivel..
3 évvel ezelőtt volt jó ez a game.Most már egy egy teljesen szar irányba csúszott el. -
iReaSonka #4351 Hát igen, eljött ez a nap is, mindenkinek van jó napja, rossz napja is. De az biztos hogy, nem Ravenka napja..
Az tetszik ebben a játékban hogy, egy reportal tönkretehetem több éves "munkáját" és pár ezer forintját.
Én azt a mondást titulálom: "Mindenki azt kapja amit érdemel".
Remélem ez után már nem fogja újbol kezdeni, mert unom már hogy mindig SG forumról kell megtudom hogy noob vagyok.
Ezután merem remélni hogy nem fog több powerleveles kijelentést tenni ezek után.
Ő azt mondja hogy, a ~.Memento Mori.~ egy powerlevels klán, ami így ahogy van egy hülyeség.
Nem tudom miért állítja ezt.
De csak egy fél évig volt a ~.Memento Mori.~ - ban és senki sem kedvelte a nagy arcát.
És ezzel a reportal kívánok mindenkinek szép napot:
http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&m=3268228
Üdv: iReasoN-
-
zzoollee999 #4350 Szia.
Ha jól tudom a teljesített küldetésekért a jutalmakat:
1- normalon 1 black hisec key
2- hardon 7 respawn token
3- extremen 1 transport lockert
a következő héten febr. 1-én a karbantartáskor adják.
A GP abilityt viszont én sem tudom hogyan kell használni. -
Lackokoma #4349 Hali.
1. Hogyan kell a gp ability-t használni? Beállítottam az alt gombra az aktiválást de nem történik semmi:S
2. NEMEXIS pályán elméletileg normál mod-ban kapsz black hisec key-t
hardon tokens-t ex-en meg transpor-ot de én normálon, hardon nem kapok semmit csak ex-en szamuráj kardot XD Vagy csak 1 ember kap random módra a csapatból az előbb felsorolt dolgokból vagy nexon már megint elcseszett valamit??
Köszi előre is a választ és jó gémet :D -
Ravenka #4348 hát pont akkor, ahogy mondod danzso... akk volt 1 jó játékosuk aki lehozta a cwket :) -
Danzso90 #4347 Nem tudom mikor volt a mememnto mori a legjobb klán,bár azért még is lehúztál ott fél évet :D -
Adriatic #4346 nagyon ügyesen megvárta az ember, h lelőjék. gondolom nem direkt... -
Ravenka #4345 Ezt csak azoknak akik azt gondolják hogy a Memento Mori az egyik legjobb klán + az egyik legjobb eli pro klán :) http://www.youtube.com/watch?v=7CWIko1i6bY&feature=youtu.be
Lépcsőnél vigyázz! x) -
GirlGamer #4344 Hát ez az event tényleg nem nagy szám ! :(
-
ApPa123 #4343 Az lett leszedve szal passsz.... :S -
Adriatic #4342 szedd le a legfrissebb verziót a honlapról! -
Ravenka #4341 Jocó?....... -
ApPa123 #4340 Nekem mindig hibát ír ki mikor elindítanám. Gondolom mert nem patcheltem fel. Nincs autopatcher, de neten nem találtam patcheket. Valaki tudna segíteni?? :D -
Ravenka #4339 Hát ez óriási event , nem mondom :D
többre számitottam -
GirlGamer #4338 Végre itt a karácsonyi event! -
Ravenka #4337 Jocó, kéne... xD -
GirlGamer #4336 Am hogyha valaki ki irja pl. fuck you akkor acc bannt kap??, nem chat bannt?
-
GirlGamer #4335 12. én 1 éves lesz a karim és még csak csm1 vok -
GirlGamer #4334 mert már csm1 vok
-
GirlGamer #4333 hülye vookkk
a csm 2 őt várom
-
GirlGamer #4332 várom már az msg2 őt :D még csak 20% on vok xD -
GirlGamer #4331 am tibor41 et meg bannolták !!
-
GirlGamer #4330 Az ign em : Markoka1999 . Am én ismerlek cungi :) játszottam már veled eggyüt cw be .. xD akkor még a Hungary Heroesbe voltam .... -
ludvigvonqt #4329 ha arra vagy kíváncsi miért bannoltak, keresd meg magad itt: http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=topics&f=30
-
kilora13 #4328 sziasztok tudnátok segíteni? bannoltak megváltoztattam az ip címem akko tudtam játszani 1 napig tök jóltoltam erre ujra bannolnak mi lehet a baj mit kéne tennem? :S -
Cungi #4327 mi az ign-ed girl??