Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz

Kláninformációk:

Angel Kings (hun)

Publikus ts címünk

Jeremiás CA blogja

Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
  • Borzgy
    Ami a magyarokat illeti: Az a baj, hogy a nagy magyar paraszt itt is megjelenik. Nem akarok klánokat szidni meg személyeskedni, de pl.: A Memento Mori nevezetű hiper-szuper klánból a KIMARJA névre hallgató egyed egy igen nagy paraszt kb. 0 iQ-val.
    Amikor először találkoztam vele (természetesen sector 25-ön, mert ő ott campel) egyből kikickelt. Próbáltam vele normálisan beszélni, de campelés vádjával lazán kikickelt. ( Egyébként igazából az történt, hogy berusholtam a baseükre és mertem őt lelőni) Aki ismer a játékból - Shelby95 - az szerintem tudja, hogy én egyáltalán nem campelek. Sőt személy szerint utálom.
    Na mindegy hagyom is a témát. Aki itt esetleg a Memento Mori klánból származik, azt arra kérem ne sértődjön meg, de clan waron nem mutattak fair play-t.

Tehát szó mi szó magyarokból is épp van elég paraszt, mint a többi nemzetből.