Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendben. Addig is ott pihen a neved a listámon.

Persze de az üzlet az csak 1 honap mulva lessz aktuális.
Icemat, szeretnek uzletelni, fel tudsz venni ingame friend listre?

Remélem hogy itt is lessz............
Borzgy
Tripla hsz., de sebaj, hátha felélénkül a topic:
Az event eléggé brutál, itt a post: http://combatarms.nexon.net/News/View.aspx?boardNo=103&contentNo=00COG&pageIndex=1

A fegyverekrõl meg annyit, hogy az m79 gránát vetõ, az azazel meg egy jó fegyver, amit az azazel box-ból kapnak 90 vagy 365(!) napra. Az azazel box-ot egy gun emporiumos job után kapják meg. Ha valakinek nem tetszik, akkor a sell back-ért kap 129.000 GP-t. lol...
M79: http://www.youtube.com/watch?v=wxQcAqyd2dI (Kár, hogy csak 2 db lövedék van...)
Azazel: http://www.youtube.com/watch?v=t14eyU8qb64
Remélem ilyen event lesz nálunk is valamilyen másik ünnepnap alkalmából..

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Borzgy
Bocs a dupla hsz.-ért csak valami eszembe jutott:
Az amcsiknál hamarosan jön a 3rd anniversary nap. Meg ugyebár itt a Júli 4.-e ami amcsi ünnep nap. Mindenféle update meg event van náluk és felfigyeltem pár dologra:
Lesznek új gun emporiumos cuccok (pl.:vízipisztoly)
Ami a legfurcsább: van egy új fegyver is ami CSM1-esen lehet kapni: M79
1000 GP/nap
Ilyen aknavetõ féleségnek tûnik. Remélem bekerül EU-ra. (Bár ez mint tudjuk igen kétséges...)
A másik meg valami Azazel - ez olyan F2000 Tactical, Aug A1 keveréknek tûnik scope nélkül. Remélem ez is lesz...

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Borzgy
Szerintem csak kevés magyar játékos ismeri az sg fórumot...

Mindenki nyaral,hogy ennyire kihalt a fórum?
Bazira laggolt a karija........................XD
azt az apró részletet még elárulnád, hogy miért bannoltak?
Üdv mindenkinek!! Nekem az lenne a problémám hogy kibannoltak a játékbol, de nem hackeltem.. És szeretnék kezdeni uj karriert de amikor megcsinálom ilyen kisebbebitett alakban jeleneti meg a combatot a képernyõ oldalán ilyen feketeség lessz és néha be se tudok lépni az uj karrierembe.. KÉRLEK SEGITSETEK valami grafokai beálittást kellene??..<#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk>
max, ha akciós. bár akkor sem tudom, h van-e értelme. vagy egyáltalán van-e értelme. ez a sok csicska csaló eléggé kiviszi a fejemet. meg, h a sok balfasz folyamat kidobál minden szobából.
Nekem is az uccso kb 100 kulcs csak pass okat adott,ezért nem is veszek már.....
na, a két gold grade-es majom. :D fegyvert meg tuti nem veszek permára már. semmi értelme, úgyis lesznek folyamatosan jobbak. ami tetszik azt újítgatom, ha megunom, akkor meg mehet a levesbe. de ettõl függetlenül, nagyon ügyi vagy, hogy ilyen sokat összegyûjtöttél.

kzoard, black-bõl van a viper. még azokból az idõkbõl, amikor tudott normális dolgokat dobni. az utolsó 100-150bõl csak passokat adott. valamelyik kiskarival nyitottam mk48camo-t permára, de azon kívûl lófasz.
c(:
az igen, honnan?

nah, huszadszorra talán nekem is sikerül...
Uploaded with ImageShack.us
na az faxa mert akko tudsz küldeni specit stb . Kövi hónapban majd megdumáljuk mert most 1 másik emberkével üzletelek és most arra kell majd töltenem NX et.
2lt(3) 90%

Borzgy
Egy állat vagy Mat :D. De grat hozzá <#eljen>

Igen komoly. milyen rangod van?
*feles

komoly?
van fele 200k Gp m és kéne egy perma fegyver
(Van már 4 permám amit lehetett venni GP bõl)

A nagy részét kaptam, mint ahogy elõzõleg le irtam ha valaki ad GP bõl NX es cuccot amit kérek,akkor rakok a karijára NX et, PL 100,000GP ért töltök 10,000NX et,az ajánlatot nem kamuból irtam. :)
NX bõl és GP bõl
a fenét
NX es -.-

Ez mind bingóból?

valamit elbasztam..............
Én bizakodok egy gender change-ben.

tár, nx-es célzó, ilyenek... de nem perma
Borzgy
Szerintem esetleg custom reticle type lesz permára, vagy újra ellövik a perma névszínezõt.... Ez a nexon...
Esetleg még lehet, hogy meglepnek minket egy player name chang-gel bár az sok embernek nem kell valószínûleg.

Sziasztok!

Tudja már valaki, hogy mi lesz a bingo-ban a teljes tábla kilövésért a nyeremény? Esetleg ismét valami perma cucc?
nekem is küldjetek sok nx-es cuccot! special thx in next megaphone! hehe
mit is beszéltünk hogy mit küldessz és én mit küldök vissza? am ha valakit érdekel giftelek NX es cuccot ha küld jó sok spec cuccot GP böl :):):):) ha valakit érdekel irjon
Jaaaaaaaaa oks, el is felejtettem..........
hát ugy volt h cserélünk nem? tudod spec cuccot nxre
Nem tom mikor leszek fenn........ Mongyad mit szeretnél ?
Joco irj már rám játékba ha fennvagy:P
Nx es MG-k közül melyik a legjobb?