Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz

Kláninformációk:

Angel Kings (hun)

Publikus ts címünk

Jeremiás CA blogja

Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
  • hitman08
    Zaraki a becses nevem a játékban, HungarianArrows-t erősítem, olykor gyengítem, mikor hogy :)
    Amúgy mostanság kritikán aluli káosszá változott CA, egyszerűen a szerverek képtelenek feldolgozni ezt a hatalmas játékostömeget. Eddig charlie szerverre menekültem a lagg elől, de már az sem segít, bárhova megyek, 10-ből 9 esetben játszhatatlan az egész. 2-es kdr azért minimum teljesülni szokott legtöbb mapon, most meg van, hogy örülök a pozitív értéknek. Laggáradat, fejes mák minden mennyiségben az ellenfél részéről, lagg miatt fél tárakat elnyelő ellenfelek, és akkor a csalókról, nyomorult nagyszájú noobokról, csakis kempelni tudókról még nem is szóltam.
    Irigylem azokat, akik simán tudnak játszani, van akinek szinte semmi problémája a kapcsolattal. Pedig gépem nagyon de nagyon bőven megfelel a követelményeknek, netnek is vinnie kellene simán, egyértelmű, hogy szerverpark bővítése, javítása lenne a megoldás. 3 millió potenciális játékos rettentő sok erre a fostos rendszerre, amivel Nexon jelenleg rendelkezik.
    Kíváncsi vagyok az új event alatt mekkora hisztéria lesz a folyamatos hibák és túlterheltség miatt.