A song of Ice and Fire
  • bega82
    Na, nekem mostanra sikerült bepótolnom a lemaradást, hát elég szerteágazó ez a sztori, néha már alig bírtam követni, hogy ki kivel van... :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ... elsősorban a szabadcsapatok, Szélfútták, Arany Kompánia, Második Fiak, Bronz Bestiák, Macska Kompánia stb. néha alig tudtam, hogy most ki kicsoda. Főleg a hülye nevek miatt, amik ott "keleten" előfordulnak. :D
    Na most, amit nem értettem: Az Arya-s részben, amikor új arcot kapott, és meg kellett "ajándékoznia" valakit, akkor ott mi volt ezzel az érmével? Hogy elcsent egy érmét a fickótól, és becsempészett egy másikat, a Kedves ember meg mondta, hogy majd ettől leáll a szíve, vagy ilyesmi. :S Ez a rész nekem nem volt világos.
    Ja, és Jon tényleg az Azor Ahai lesz, ahogy azt itt már írta valaki? És Melisandre valahogy feléleszti? Én örülnék, ha nem halna még meg, nekem hiányozna!
    És még valami: Ez a herceg, az ifjú Griff, ez most akkor az a bizonyos Targaryan, akiről mindenki azt hiszi, hogy a falnak csapták csecsemő korában? De ki mentette meg anno? Meg hogy fogja ő ezt bizonyítani?