A song of Ice and Fire
-
Belkar #171 Na én most jutottam el arra a szintre hogy megutáltam ezt a szemüveges öregembert 
Tegnap este olvastam a 3. könyvet kb a felénél járok és hát rendesen kiakadtam. Na de innentől SPOILEREKKEL
NE OLVASD EL HA NEM OLVASTAD A 3. KÖNYVET!!!!!! (legalább a 800. oldalig)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na szóval ott tartottam amikor a Véreb meg A odaérnek az Ikrekhez és eléggé izgatott voltam mert végre valami jó történik az egyik kedvenc szereplőmmel (+ a Vérebet is kedveltem mindig is :) Vége lett a fejezetnek és utána következett C fejezete. Már elég későre járt és tényleg nagyon érdekelt milyen lesz az első találkozásuk. Alig láttam a betűket de azért tovább olvastam. Na szóval következett egy elég semilyen fejezet (legalábbis az eleje kicsit unalmas volt) minden lapozás után vártam mikor tárulnak ki az ajtók és lép be rajta a párosunk csurom vizesen. És akkor megtörtént. De nem az amire számítottam sőt erre egyáltalán nem számítottam. Csak olvastam mondom ez mi? Mire vége lett a fejezetnek enyhén szólva kiakadtam. És nem is az a legszörnyűbb ami történt C-vel és B-vel hanem az ahogy történt. Mikor minden jóra fordult és már kezdtem megnyugodni. Ráadásul mindketten azt hitték hogy már csak S él a családjukból és közben az a köcsög WF meg röhög a markába. Persze megértem az ő motivációját is de akkor is ez azért durva. Egyenlőre szüneteltetem a könyvet (bár kitudja) amíg le nem nyugszom de nagyon remélem hogy nemsokára történik végre valami rossz a másik oldallal is (és sajnos J halálát már el spoilerezték nekem szóval annál rosszabbnak kell lennie) Bocsi hogy ilyen hosszú lett de le kellett írnom :)