A song of Ice and Fire
-
Belkar #1133 Hát én azért ezekre nem nagyon tennék nagyobb összeget :)
Sajnos én sem látok a jövőbe de..
Kezdjük Rickonnal. Igaz hogy "eltűnt" a 2. könyv után de pont a következő könyvekben fog újra felbukkanni és a végén valószínűleg övé lesz Deres.
Aztán ott van Jon. Nem könnyű felismerni minden utalást a könyvekben vagy csak még nem találkoztál ezzel a teóriával de manapság aki arra próbál érveket keresni hogy Jon nem Targaryen az kb azt is próbálhatná bebizonyítani hogy a Föld lapos.
Danys részbe nem nagyon kötnék bele nagyjából egyetértek. Na meg annyi minden van ott készülőben hogy lehetetlen megjósolni mi is fog történni. Mindenesetre szerintem nem lesz Dany királynő (legalábbis nagyon remélem hogy nem) viszont a Sárkányok közül legalább egy megéri a történet végét szerintem. Dany jelleméről (és "macsóságáról") merőben eltérő a véleményem de ez ugye mindenkinek más szóval ebbe nem mennék bele.
Tyriont szerintem már túl korán leírod. Lesz neki még nagy szerepe. Én valahogy így képzelem el: Dany segítője -> Kaszter-hegy ura -> Király segítője.
Aegonnal kapcsolatban szintén van egy teória (ugyan kevésbé megalapozott mint a Jonos) ami szerint ő igazából nem Targ hanem Blackfyre. EL tudom képzelni hogy ideiglenesen övé lesz a trón de semmiképp sem véglegesen.
Sansával egyetértek Arya sorsával nem nagyon őt is eléggé leírod pedig szerintem még neki is lesz nagy szerepe.
A legvégén Jon-t tudom elképzelni mint király. Akár Danyvel az oldalán Tűz (Dany) és Jég (Jon) dala...
Bár az öreget ismerve valószínűbb hogy nem lesz senki a király és a mások elleni harc túlélői örülnek ha nem halnak éhen/fagynak halálra elvégre az utolsó(?) könyv címe Egy Álom a Tavaszról...