• Wittgen
    Akkor beszéljünk kicsit a lopásról.

Igen, ha egy fizetős cuccot letöltök ingyen, azzal ugye egy lehetséges bevételtől fosztom meg a gyártót és az államot (mert ugye nem fizettem érte, és az adót sem kapná meg az állam).
    Viszont ott van az a dolog, hogy megvennék-e az emberek anélkül, hogy kipróbálják? Én pl megveszem azokat a filmeket, amiket ELŐTTE letöltöttem, megnéztem és arra érdemesnek találtam. Namármost, ha pl a filmeket úgy fogják árul, hogy lesz egy passzus, miszerint ha nem tetszik akkor visszakapom a pénzem, akkor szívesen fogok vásárolgatni. De addig nem.

Lopás a megélhetési bűnözés is csak a hülye politikusaink legalizálták.

Lopás az is, hogy a hülye politikusaink a saját érdekeltségeikbe tartozó cégeknek adják az állami megrendeléseket és azok nem átallanak négyszeres árat kérni az elvégzett munkáért. Tehát legálisan lopnak el 100 forintból 25-öt.

Lopás az is, hogy van 13. havi bér, amit a mi adónkból fedeznek. Hogy miért? Mert tudtommal 1 év 12 hónapból áll, ergo nincs teljesítés a 13. havi bér mögött.

Lopás az is, hogy jogdíjat kell fizetnünk az adathordozókért.

Lopás az is, hogy kiemelt embereknek a költségtérítésük után nem kell elszámolni (hahó ez is a mi adónkból van fizetve!).

Lopás az is, hogy némelyeknek alanyi jogon jár segílyke, nem kell hozzá tennie semmit a társadalom gyarapodásába. Mások meg éjt nappallá téve robotolnak, hogy a segély töredékét haza tudják vinni a családjuknak.

Az a baj, hogy a lopásokat itt nálunk nagyban csinálják, csak törvényileg nem nevezhető annak, mert egyesek jogszabályokat, rendeleteket hoznak, melyek alapján ezt legálisan végezhetik.

Majd akkor kezdjenek el gondolkodni nagyjaink a warezolás megfékezésén, ha az egészségügy, nyugdíj, oktatás, KÖZBIZTONSÁG, gazdasági fejlődés problémakörét megoldották.
    Sajnos amíg multik borítékot csúsztatnak egyesek zsebeibe, addig nem a magyar társadalom lesz a fontos, hanem a kiváltságosak gazdasági érdekei.