assdf#45
"Minden ellopott adó - a társadalmi fejlesztéseket - tehát benneteket lop meg,
még akkor is ha csak töredéke szolgálná ez"
Kedves barátom, te vagy még sosem éltél magyar átlagbérből (ergó kiskorú vagy és apuci pénzéből megy a neted), vagy te is csak ott ülsz a zsirosbödön mellet aztán osztod az igét nulla munkával, mert egyéb esetben tudnád hogy az adód 80%-át ellopják.
Milyen társadalmi fejlesztésekről beszélsz te itt?
Én csak azt látom, hogy a környező országokban mindenhol kevesebb az adó viszont magasabb az életszinvonal, magasabb a fizetések reálértéke és gyorsabban fejlődnek mint mi. JÉÉ akkor ez hogy a picsában van kedves barátom hogy ott kevesebb adóból is többre mennek? Megmondom én neked, úgy hogy ott jobban beosztják. Mert nem az adó nagysága számit hanem az adóból szerzett bevétel elosztása, és erre pont magyarország a jó példa, hogy akár a világ összes adója is befolyhatna az államkasszába, akkor is ugyanilyen szarul élnénk, hisz a pénz felét ellopnák a másik felét meg kiadnák egy fővállalkozónak akinek van 26 egymás alatti alvállalkozója és végül a tényleges melót végző emberekhez a teljes adó 5-10% jutna el, a többi "elveszne". Na itt van a kutya elásva, és pont ezért csalja a magyar az adót, mert az nem biznisz hogy én fizetek havi 300 ezer ft adót meg 30 ezer tb-t, és ugyanazon a fos kátyus uton járok mint amin apám is járt 20 éve, és ugyanazt a fos egészségügyi ellátást kapom, mint az a roma aki a büdös életbne még egy percet sem dolgozott, de már többmillió forintnyi segilyt vett fel az én adómból.
Nos igen, nem fogok adózni még ennyit sem, hisz nincs értelme nincs haszna.
Szóval meg ne probáld már megmagyarázni hogy azért kell megvenni kurva drágán xy egyszámos előadó cd-jét mert az azon lévő adóból majd hogy fellendül az ország...