• assdf
    Istenem ennyire lenn van ma az oktatás szinvonala???
    "ha 10-en megyünk 100 km-t 2 óra alatt, akkor az átlagsebességünk 500 km/óra lesz, mert átlagosan 0,2 óra alatt tettük meg az utat."

Ha 10-en mentem egy busszal egyszerre akkor az átlagsebességetek 50 km/óra lesz, mi a f@szt nem lehet ezen felfogni.

Szeszmester:
    Bakker matek érettségi rulez.
    Matek érettségi rulez. Ha 100 ft egy kiló alma és én 3 kg almát vettem a piacon akkor mennyit fizettem érte ha az almát 200 ember szedte párhuzamositva 3 napig??? 300 ft-ot. Kurvára nincs köze ahhoz hogy hány ember és hogyan csinálta, ez egy szimpla osztás/szorzás.

Magyarán, ha a piramis 40 évig épült és 2.5 millió köből állt, akkor átlagosan hány perc alatt kellet a helyére kerülnie egy kőnek ha:
    -1 ember épitette
    -100 ember épitette
    -1000 ember épitette
    -100000 ember épitette
    -100000 ember épitette egyszer 1 oldalról
    -100000 ember épitette egyszer 10 oldalról
    -100000 ember épitette egyszer 20 oldalról

Egyszerüen nem hiszem el, hogy 2008-ban itt áll az emberek tudása, hogyha adott idő alatt adott munkadarab készül el, akkor az egy munkadarab/idő átlaga szerintük függ attól hogy hogy hány ember és hogyan és mivel készitette a munkadarabot.
    beszarás vazzeg, NEM az a kérdés hogyha 1 ember x idő alatt végez valamivel akkor 10 ember mennyi idő alatt végez ugyanazzal hanem a fennti.