Online szerepjátékok rabjai
-
Persze, de a kocka , mint fogalom viszonylagos sztem. A WoW ilyen szempontból még nemis feltétlen addiktiv, a max szint elérése után aki hardcore akarja tolni elméletileg heti 30 óra játékkal megteheti, vasárnaptól csütörtökig este 7-éjfélig. Ilyenkormax TV előtt rohadna az ember, annál meg értelmesebb a játék kb:) Nekem sikerült ugy elérni WoW ban mindent, amit csak lehetett gyakorlatilag az adott keretek közt, hogy közbe végig volt barátnőm is, és még azóta is van(ugyanaz:D):D Igy utólag visszagondolva persze betegesen sokat játszottam, de utánna rá se birtam nézni semmi játékra kb egy jó ideig annyira ráuntam a dologra. Kiéltem magam ien téren, inkább más dolgok érdekelnek már. Amíg nem kezdek dolgozni nem akarok belekezdeni ujabb MMo ba az biztos, aztán már valszeg nem fog annyira érdekelni, főleg mert kiderült hogy játék nélkül is képes vagyok eltölteni a tanulásra szánt időt gyakorlatilag a semmittevéssel is, ugyhogy lehet hamarabb leszek házas ember mint diplomás:DD Tudnék regényt irni a témáról ugy érzem^^