Online szerepjátékok rabjai
  • tigeroo
    amugy nem mindegy mivel tölti a szabadidejét a kedves embertársunk?
    aki napi 2-5órát makettezik (donotdisturb-kisműhellyel), az nem függő?
    aki hétvégén képes elmenni hajnalban és képes fél napot ülni a kis csónakjában hogy fogjon fél kiló halat, az vajon nem "beteg"?
    vagy a szomszéd kiscsaj, aki suli után lefekvésig a tv-t bámulja...

úristen wow, számítógép, büdöskocka. mindig ez megy...mert aki wowozik, az függő, mi?
    ez is csak ugyanolyan hobbi mint a többi...sőt, ezis ugyan olyan mint a hétvégén sörözők és az alkoholisták, vagy a strandra testépítő fiatalok és a szétkoxozott yetik... mindenütt vannak durva torzulások...nem kell így beskatulyázni egy dolgot és nem szabad általánosítani
    csak sok ember úgy tekint a játékokra hogy :
    gyerekes, agresszívvá tesz, függőséget okoz, pedig ez nem igaz sőt...
    nincsis jobb mint egy monoton és stresszes meló után betölteni egy jókis hentelős játékot:)
    és nyelvtanulásnak sem utolsó (4év mmo-zás és 0 angoltanulás melett kihoztam egy középfokú nyelvvizsgát...nyelvtanban nem vagyok a legjobb, de osztályban messze nekem van a legtöbb szókincsem és ha valamelyik feladatnál az kell, olyankor nincs az a stréber kiscsaj aki jobb nálam)

el kellene fogadni, hogy ezis ugyan olyan dolog mint a többi szabadidős tevékenység. a függőség meg csak annál alakul ki, aki hajlamos rá
    (IRL csalódások például elősegíthetik a virtuális kötődést...)

*off: aki meg azt hozza fel érvnek hogy "jajláma wow mi olyan jó benne ölöd a disznókat és nő egy szám" azok inkább menjenek vissza codozni vagy csézni...a wow az egy rpg és nem egy tps*

na csak ennyit akartam bölcselkedni, én barnamedve, a szarcsutu tősfőnök.
    imátkozni fogok az árnyszemű istenhez hogy zárják eme flémtopicot..
    uff!