Online szerepjátékok rabjai
-
hát jólvan, játszunk kis felhomályosítást. elolvastam elég sokáig a topicot, de sajnálatos módon az emberek nagy része kegyetlen nagy baromságokat írt. elképesztő mértékűeket. és mindenki ugyanazokat hajtogatta, anélkül h halvány lila gőze lenne bármiről - mondhatni köpködtetek valamire amiről fogalmatok sincs. de akkor h megnyugodjon kicsi lelked, mazsolázgatok kicsit, csak h értsd mivel is van bajom. nem fogok szószerint idézni, egyszer mert bemásolnám a fél topicot, másodszor mert személy szerint nem akarok senkit leugatni.
"hö, beléptem, mentem, megöltem 500 vaddisznót, ettől szintet léptem de ez olyan hihetetlenül unalmas volt h inkább letöröltem az egészet. ez a wow/lineage/swg/random mmorpg olyan unalmas, nem értem hogy tudnak ezzel az emberek játszani, biztos mind retardált kocka barom akinek nincs élete"
no, aki ehhez hasonló baromságokat írt, az először is legyen tisztában az MMORPG jelentésével. röviden és tömören, a lényeg az, hogy nem egyedül vagy. ha elmész egyedül sörözni, nem unod? de. hopp, egyszercsak megjönnek a haverok, hirtelen kurvajó móka lesz, jól érzitek magatokat együtt. nos, egy MMORPG ugyanígy müködik. ha egyedül mászkálsz, semmi izgalom. összejössz haverokkal, baromkodtok, más játékosokat vadásztok, élvezitek a játékot - ez a lényeg. nem az amit jópáran csípőből fikázásként leírtak.
"józsika 40 órát játszott folyamatosan és belehalt"
aha... pistike meg miután elolvasott egy képregényt ugy gondolta h tud repülni és leugrott a harmadikról amibe - meglepő módon - belehalt. ernőke berugott mint a disznó és kitáncolt egy kamion elé. igen, vannak buta emberek. olyan buták h ez a halálukat okozza. a játékok/képregények/alkohol nem ölnek embereket, az emberi ostobaság viszont szerencsére igen. ennyi még megmaradt a természetes szelekcióból, és ez nagyon jól is van így.
"az a száni, aki a játék megvételén kívül még havonta fizet is azért, hogy függjön vele"
ülj le, egyes. vagy inkább állj a falhoz, nyugi, csak egy kis ütést fogsz a tarkódon érezni és mindjárt mindennek vége lesz.
ugye sokkal jobb ha valaki mondjuk minden hétvégén arra költ 3500 forintot h seggrészegre igya magát, minthogy a komáival ne adj isten egy szörnyűséges és rémisztő MMORPGben kultúráltan jól szórakozzon... ja, hogy ő azt élvezi h mattot ad az agysejtjeinek? tegye, de ne ugasson már azért hogy más nem így gondolkodik.
summázva, avagy a "szép világ" elmélet: pistike wowozik, amíg józsika iszik. józsikát nem érdekli h pistike wowozik, pistikét nem érdekli h józsika szép lassan alkoholista lesz, és egyik sem veri a nyálát egy fórumon arra h a másik mit csinál a saját szabadidejében. valahogy ennek így kéne müködnie.
szónok off, megyek, levadászok pár játékost a szörnyűséges wowban a 70es bloodelf retripalámmal és teszek rá hogy buta embereknek erről mi a véleményük.