-
zenoka #50 ehhh...nah ilyenek miatt hagytam ott a szervezetett 11 ev utan (amikor kiszaltam akkor mar evek ota gyozkodtek hogy fizessem mar ki azt a 400 dollaros mestervizsgat:P deee neeem ehehe)....
Tai Chi igenis harcmuveszet es a madai berenceknek lassan meg kenne tanulni hogy nem fikazni kenne mas edzeseket hanem szepen cross trainingeket szervezni hatha megtudjak hogy a boxolok nem ugy utnek mint amit edzesen nektek mutogatnak...brrr.. madaj hogy irja most a nevet i vel vagy y-nal?:):P baratom kezd el olvasni Juhász Zoli sifuek (az "osellenseg") honlapjan a forumot talan ravilagit par dologra.
Kedves Topic indito: Ha problemad van az egeszsegeddel minden tovabbi nelkul kezd el nyugodtan a taichi vagy esetleg menj le egy aikido dojo-ba. Lenyeg a fokozatossag hogy az egeszseged megmaradjon..azt meg felejzsd el hogy utcan megveded magad tobb dolog miatt is..
1. hosszu evek tapasztalata kell mire barmilyen harcmuveszetben megfelelo tenyleges tudas szedsz ossze.
2. az utcan az incidensek kimenetelet 75-80% ban az hatarozza meg hogy kinek milyen az agresszio szintje tehat tok mindegy hogy ki mit tanult ha leblokkol/beshockol azt nem lehet tanulni...maradek 20% talan 10-10%ban ugy oszlik el hogy kondi-technika
tehat a lenyeg a mozgas es az egesszeg (ugye tudjuk hogy elsosorban minden kungfu etc cucc arra talaltak ki hogy a szerzetesek az egeszseguket megorizzek) aztan kesobb ha ugy erzed es az orvos is javasolja mehetsz valami eroltetettebb dologra de tulkepp nem az a lenyeg.
:)
bocs ha hosszu voltam.