Prince of Persia: Prodigy
  • gregtom6
    Üdv! Na a végére értem én is. Az elején még nem gondoltam, hogy a végére ilyen jó lesz:) Nehézségileg sajnos túl könnyű volt a játék, kár, h nem állítható, de a harc az elég kemény(ismétlődő harcanimációk nem kellettek volna)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a bossokkal kapcsolatban elég lett volna ennyi, ha nagyon érdekes bossok lettek volna, de nekem egyedül a Vadász tetszett. A többihez nem illett ez a sötétkék/világoskékes ''bőr''. Helyszín:alapötletnek jó lett volna, h több úton is mehetsz, így megéri újrajátszani a játékot, ezt mondták, csak sajna szinte muszály többször is ugyanazon az úton végigmenni, ami unalmassá tesz pár pályarészt. Fölösleges töltögetés nincs benne, ez jó, a név idegesítő, főleg h Perzsiának ehhez már semmi köze nincs. A karakterek sokkal jobban ki vannak találva mint anno Farah és a másik herceg. A játék vége nagyon felhúzott, hogy tönkre kellett tenni mindazt, amit órák hossza alatt sikerült megtenni.

És a végével kapcsolatban még annyit, h vki mondja meg, h miért így kellett ezt megoldani?