Prince of Persia: Prodigy
  • tomcsa4
    Jó vétel volt, meg is tartom! Evvel az 1 GB peccsel simán élvezhető. Eddig 1 küldetés bugzott be és már 11-es területnél vagyok. Én sem a megjelenés napján vettem meg, hanem akkor, amikor Angliában is kijött (kb 2 hónappal később, mint nálunk és némethonban). Azért akkor, mert angliai megjelenés után tolják izomból a javításokat. Érdemes beleolvasni SGn található Sacred 2 topicba. Vannak még hibák, de a játék simán játszható és élvezhető, igaz még nem vittem végig, de már sokat megcsináltam. Lassan haladok benne, mert igyekszem minden küldit felvenni és teljesíteni. 12-t buktam el eddig a sokból és egy bebugzott. Szeráffal tolom, de vannak itt az SGn sok olyan játékosok, akik majdnem mind vagy az összes karaktert (azon belül több fejlődési irányt) kipróbálták és tolják is rendszeresen. Mintha arról beszéltek vona, hogy az HighElf túl erős, Driád meg picit gyenge. A karakterfejlesztés is tetszik nekem, de óvatosa, amire tettél vissza már nem vonható. Az 1 GB javítás gyakorlatilag alapfeltétel.

Egy apró tipp: a rendszermeghajtón legyen (ahol a LocalTemp mappa van) 3-3,5GB szabad hely, mert különben nem teszi fel a javítást (még ha úgy látod, akkro sem) illetve hibákat is ír ki (nincs feltéve a játék). Ez nekem is gondot okozott, de itt az SGn segítettek. www.sacred2.hu - érdemes megnézni. És kézzel a Local Tempből (rejtett) az első peccs maradványait kézzel kellett nekem kitakarítani.