bandee1#35
"Így nem árt beiktatni sószegényebb kajákat is, ill. egyszerűen kevesebb sót használni a szokásosnál."
Ezt írtad, maradjunk ennyiben. Aztán meg azt írod a túl kevés sem jó. Én meg megmutattam, hogy manapság az emberek ugyebár a sóról akarnak lebeszélni mindenkit, meg a vajról pl. és rábeszélnek minket idióta reklámokban a margarinra. Mert a margarin is olyan szívbarát.... Ja, csak a zsír, ami a margarinban van, szépen lerakódik az erekben, és pár évtized múlva elzárja azokat. Orvos mondta, nem én találtam ki. Tejfalussy is egy professzor, és érdekes módon a kóser só valahogy tele van jóddal, vajon nálunk miért akarnak lebeszélni a sózásról? Mondjuk a tengersó kifejezetten egészséges. Tehát a kevesebb só nem jó, ahogy írod, mert a szervezetnek szüksége van rá. Ez olyan, mint mikor cukor helyett a hülye ember édesítőszert tesz bele a teába, meg mindenhova. Miközben az aszpartám édesítőszer rákkeltő, ami az usa-ban még huszonévvel ezelőtt tiltva volt, aztán a lobbi engedélyezte.
TEHÁT ÖSSZEFOGLALvA:
- Ne hallgass az ostoba, hazug reklámokra, és ne vásárolj margarint! FOGYASSZ helyette VAJAT!
- Az ételeidet továbbra is sózzad nyugodtan, kellő mértékben, ajánlott a jódtartalmú só, valamint a tengeri só!
- Édesítőszer helyett normális mértékben használj cukrot, hiszen a szervezetnek ahogy cukorra, ugyanúgy sóra is szüksége van! Ne feledd sok gyümölcsben nagyon sok cukor van. Fogd csak meg a kezed, ha megeszel egy finom édes almát! Abban sem aszpartám van!