Az azbeszthez hasonló hatása lehet a szén nanocsöveknek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kíváncsi vagyok, mennyire terjednek el a nanocsövek. A www.mernokbazis.hu -n azt olvastam -valami ultraerõs papiros cikkben- hogy inkább a grafénlapkák elterjedése lesz várhtaó. Az olcsóbb...
Én még köztetek vagyok ezért tessék is megbecsülni! 😄D

Ehez a szeneshez meg csak annyit fûznék, hogy

"azbeszt meg b*szta a k*va Istenit neki, megmondtam, hogy ne gyere be, meg ne gyere el behe, büdös isten f*xát jó ahogy jóanyád"

Szerintem meg minden kicsi cucc ami megfelelõ tömegû azbeszt szerû betegséget idéz elõ.

Pl üvegszál porítva..stb.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Apropó, ha valaki nem hallott volna róla még:
BODIES - A kiállítás, 2008. május 24-tõl december 31-ig

Nekem étkezés szempontjából a nagyanyám a példaképem. Mindig olyat evett, amit megkívánt, ügyelve arra, hogy olyat ne egyen, amire a szervezete nem jól reagál. 96 évig élt.
Szerintem, mindenki kiserletezzen a kajakkal, kedve, majd belatasa szerint, es ha majd nem tompitja vagy zuzza magat valamivel, akkor sajat maga kepes lesz eldonteni az erzekszervei illetve az agya segitsegevel, mibol mennyi az annyi. Segitseg keppen, olvasson utana a szakmai alapossaggal kidolgozott irodalomban, de ne masok elmeleteit kovesse; halgassa meg, de jarjon is utana; ha ezt eleg surun megteszi, ki fog alakulni a rutinja, es akar gondolatokat tud majd cserelni masokkal.
A tengeri sóban alapból is benne van jó adag káliumklorid.
(Olyan nem nagyon van, hogy "megengedett" adag (max. mérgekbõl), hanem ajánlott mennyiségek vannak, amik jellemzõen inkább csak a hiánytünetek elkerülésére elegendõek.)

A KÁLIuMOT agadolják bele mesterségesen!! Épp ez a baj! És van egy határ, amit már a szervezet nem bír ki! És jelen esetben 1000X-es napi kálium túladagolásokról van szó! A professzor beszél még a COCA COLÁRÓL! Fél liter cola-ban 0,5g (!) kálium van, ami a napi megengedett emberi adag 1000X-se. Ennyit a colaról többek között.

Az SZDSZ egy náci párt.

No, ezt csak nem fogom elrontani:
Ráadásul a majmok még döghúst is esznek, és kutya- ill. majombajuk sem lesz tõle (tisztelet a kivételnek).

Kara kánként folytatom tanításom.

anélkül, no.
(hogy milyen figyelmetlen vagyok máma...)

Na, ja, és ráadásul óvszerrel szeretkeznek.

Ez lenne a szenzációs visszatérésed? :-)

Nos, elnéztem: 2,5 dl (két és fél deci, de inkább 2)
Ez fedezi a napi sószükségleted 100%-át, és a vízszükségleted kb. 1/8-át.
Ja, nem a Holt-tengerrõl beszélek, hanem rendes tengervízrõl.

Ugye nem gondolod komolyan, hogy minden rákkeltõ? Persze mindenbe bekerülhet valami, ami rákkeltõ, de azért ne tegyünk már egyenlõségjelet a fokozottan rákkeltõ és az alapesetben egészséges dolgok közé. Illetve ne habzsoljuk már a rákkeltõ dolgokat ilyen alapon.

Egyébként ez az írása kicsit épeszûbb ennek az úriembernek, mint amiket néhány éve olvastam tõle. Akkor egy kicsit túlzásba vitte az összeesküvés-elméletet. Bár itt is van belõle.

Sanyix
Mirõl beszélsz? Mond már valami kaját ami nem rákkeltõ!
Még a kertben termett csípõspaprika is rákkeltõ, mert csípõs. Minden aminek íze van rákkeltõ, csak az ízetlen fos vízzel kevert izék nem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ha tengervizet iszol, attól nagyon lázas leszel. Próbáld ki.
"Ha tengervízbõl, akkor akár abból is (kb. 250 dl/nap, oszt annyi!" - 25 liter nem lesz sok? Pláne naponta! Még vízbõl sem tudsz annyit egy nap meginni!
(Mondjuk nem almát.)

Ezt mondd el a majmoknak is, köztük az emberszabásúaknak, mert azok képesek egész nap nyers gyümölcsöt enni! 😊

Stop!
Sok magát természetgyógyásznak hirdetõ ürge tényleg bolond.

Só:
van egy minimum, mint a vitamin, ezt be kell vinni, nincs mese. Ha tengervízbõl, akkor akár abból is (kb. 250 dl/nap, oszt annyi!, a továbiakban igyál esõvizet, ha a tengeren hánykolódsz egy lélekvesztõben).

A term.gyógy.-ok másik baromsága:

rostban gazdag táplálkozás.

Van a Vitál TV-n az a fiatal srác (Mesterkurzus), az is ezt nyomatja, és bár szóltam, írtam neki, de nem fogja vissza magát.

Rostokból is megvan az ideál: például, napi 2 alma, vagy ezzel egyenértékû (már ami a nyerset illeti). Amúgy persze, fõzve, pirítva, megsütve már lehet jó sokat, amennyit elbírsz.

Miért nem jó a sok NYERS ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS?

Azért, aranyom, mert rengeteg bennük a sav.
A sav pedig tudod mire jó. Szépen szétrágja a hámsejteket, ezért használják bõrradírként a gyümisavakat (almasav, meg a legveszélyesebb, ami a barackban van!).

Ha ki akarod lyukasztani a gyomrod, és tönkretenni, ami aztán kurvára érzékeny, a vastagbeled, akkor tömjed csak magadba marékszámra a nyers gyümit és zöldséget, ahogy a naaagy természetgyógyászok szédítenek.
Aztán majd megszagolhatod magadnak az ibolyáid, alulról.
bár, úgy néz ki, hogy egyesek szándékosan rombolnak és irtanak.

Fejet a homokba, akkor elkerülnek a bajok... 😛

Nem vett magához sót, vagy mi?

Szükségünk van cukrokra, csak nem éppen vegytisztított tömény glükózra...
A gyümölcscukor sokkal jobb.

A margarin tényleg rossz, mert az eredetileg telítettlen zsírt hidrogénezéssel telítok, ettõl lesz szilárd. A vaj zsírtípus-összetétele az olivaolajéhoz hasonló. 😊

Egyébként, azt írod, a tengeri só a legegészségesebb. Nos, ez a Tejfalussy azt írja, az ideális sóban nincs más, csak nátrium-klorid. És 0 kálium-klorid. Namost a tengeri sóban éppenhogy szépen ott van a kálium-klorid is. Akkor most jó vagy nem jó? Nos szerintem is jó, mert káliumot is veszít a szervezet, így azt is pótolni kell...

Sõt, orvosi tény, hogy nem is a túl sok nátrium okoz sokaknál magasvérnyomást, hanem a felborult kálium-nátrium arány (túl kevés kálium - túl sok nátrium). És a tengeri sóban van ideális arányban.

Régen valószínû nem is tudták különválasztani a kálium-kloridot és a nátrium-kloridot a sótermelõk. Vagy hogy csinálhatták azok a bizonyos "igazi" zsidók?

Te most ugyebár arról beszélsz, hogy nem jó a túl kevés só (ami igaz is). Namost akinek a könyvét elemzi, az azt írja, hogy kvázi 0g só kell. Ez nem hülyeség szerinted?

Mond keled az a szócska valamit, hogy "is"? Most tényleg magyarázzam meg azt az egyszerû mondatot? Esetenként sok + esetenként kevés = pont jó. Érted már? Ezt írtam elõtte is, az ideális arány megtartását.

A túl sok se jó!

Nem kell túlozni! Nem okoz minden rákot. Csak van sok dolog, amire nyugodtan oda lehet(ne) figyelnünk, hogy sok reklám által eladott mérget kikerüljük. Ennyi az egész, nem kell általánosítani, és felmenteni magunkat, hogy "úgyis minden mérgezõ".

Az SZDSZ egy náci párt.

rigidus
Einstein is egy ilyen orult volt.

Sanyix
pfff ez de gáz. Nem kell ilyesmikkel foglalkozni. Minden rákot okoz ma már. Rákot okoz a levegõ, minden kaja, a víz, és minden ami nem semmi, tehát az anyag rákot okoz, és az antianyag is, meg a sötét anyag.

Amúgy arrakistor nem tûnt el, ittvan õ csak néha az új "uberalles" nickjével beszél a nagyorrúak kalandjairól, amiken én jókat szoktam nevetni 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

GYEREKEK NEM TILTAKOZNI KELL, HANEM HA ÚJ INFORMÁCIÓT TALÁLTOK, HASZNÁLNI, UTÁNANÉZNI, ÉLNI VELE, HASZNOSSÁ / EGÉSZSÉGESEBBÉ VÁLNI ÁLTALA, NEM LEHURROGNI EGY PROFESSZORT CSIPÕBÕL!

Az SZDSZ egy náci párt.

Mitõl is bolond az illetõ? Sorold fel az okokat, ami miatt szerinted bolond. Cáfold a mondandóját, tényszerûen.

Az SZDSZ egy náci párt.

Legegyszerûbb információk nélkül lehülyézni a másikat. Ez ma a divat úgy látom. Sajnállak , õszintén. Aki a kelleténél több információval, tudással rendelkezik, értelmes vita helyett lehülyézed. Gratulálok.

Az SZDSZ egy náci párt.

"Így nem árt beiktatni sószegényebb kajákat is, ill. egyszerûen kevesebb sót használni a szokásosnál."

Ezt írtad, maradjunk ennyiben. Aztán meg azt írod a túl kevés sem jó. Én meg megmutattam, hogy manapság az emberek ugyebár a sóról akarnak lebeszélni mindenkit, meg a vajról pl. és rábeszélnek minket idióta reklámokban a margarinra. Mert a margarin is olyan szívbarát.... Ja, csak a zsír, ami a margarinban van, szépen lerakódik az erekben, és pár évtized múlva elzárja azokat. Orvos mondta, nem én találtam ki. Tejfalussy is egy professzor, és érdekes módon a kóser só valahogy tele van jóddal, vajon nálunk miért akarnak lebeszélni a sózásról? Mondjuk a tengersó kifejezetten egészséges. Tehát a kevesebb só nem jó, ahogy írod, mert a szervezetnek szüksége van rá. Ez olyan, mint mikor cukor helyett a hülye ember édesítõszert tesz bele a teába, meg mindenhova. Miközben az aszpartám édesítõszer rákkeltõ, ami az usa-ban még huszonévvel ezelõtt tiltva volt, aztán a lobbi engedélyezte.

TEHÁT ÖSSZEFOGLALvA:

- Ne hallgass az ostoba, hazug reklámokra, és ne vásárolj margarint! FOGYASSZ helyette VAJAT!

- Az ételeidet továbbra is sózzad nyugodtan, kellõ mértékben, ajánlott a jódtartalmú só, valamint a tengeri só!

- Édesítõszer helyett normális mértékben használj cukrot, hiszen a szervezetnek ahogy cukorra, ugyanúgy sóra is szüksége van! Ne feledd sok gyümölcsben nagyon sok cukor van. Fogd csak meg a kezed, ha megeszel egy finom édes almát! Abban sem aszpartám van!

Az SZDSZ egy náci párt.

Monjduk akinek a könyvét elemezgeti, az meg a másik õrült.

Az ember azt írja, hogy olyan arányban ideális magunkhoz venni a vizet és a sót, mint amilyen arányban a fiziológiás sóoldatban van, illetve pl. a vérben is van. Nos akkor ilyen erõvel igyunk tengervizet. Nem is tudom, hogy a tengeri hajósok miért is nem csinálták ezt... Talán mert belehaltak volna?

Hihi, amúgy most látom, kinek az írását is linkelted. Az illetõ teljesen bolond. (Ettõl persze mondhat értelmeset is, de össze-vissza keveri üldözési mániás baromságokkal.)

De ha ez túl nagy kérés, vagy pár összetett mondat meghaladja a képességeidet: se a túl kevés, se a túl sok nem jó. Ma jellemzõ az ételek túlsózása.

Elolvasnád a #24-est, ha szépen megkérlek?

Húha, belesüllyedtünk az öregek nosztalgiázásába, bocsi az én hibám ^_^

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

A sózás tiltása egy hatalmas BAROMSÁG! Olvassátok el Tejsfalussy professzor írását e témában.

http://www.l88.hu/post-1258.html&highlight=tejfalussy

részlet.
Vadnai és társai só- és vízhiányos táplálkozást elõíró hamis tanai személyes áldozata lett pl. az azóta már elhunyt Ferencsik István természetgyógyász is. Ferencsik tisztességes ember volt, és amint ellenõriztettem vele a fiziológiás infúziós oldat víz:só arányát, Õ azonnal közzétette, hogy tévedés volt a sózás tiltása. (Lásd a Kúrák 2. címû könyve legutóbbi kiadásának a hátlapján, „Mi is az infúziós sóoldat” címmel, amit errõl írtam, és amit Õ ott azonnal közzétett).

Az SZDSZ egy náci párt.

a szalámiban persze hogy sok só van, mivel nélküle megromlana

HP+

Az egyik barátom egy tizenöt centis kést is túlélt...igaz nem az immunrendszere szedte ki belõle. Akkor ezek a mikroszkopikus dolgok ártalmasabbak az egészségre?<#wink>

Bõven elég az a só, amely kenyérben, szalámiban, sajtokban, más kajákban gyárilag benne van.

Egy mértékadó cikk éppen errõl: link
Lényeg: emberre válogatja, ki mennyire érzékeny a kelleténél némileg több v. kevesebb sóra, de a túlzott eltérés az optimálistól senkinek sem jó. Az emberek általában túl sok sót vesznek magukhoz, azaz túl vannak sózva az ételek. Valaki ezt jobban viseli, más meg kevésbé. Így nem árt beiktatni sószegényebb kajákat is, ill. egyszerûen kevesebb sót használni a szokásosnál. Persze ésszrûen, mert a túl kevés sem jó.

Szóval ami leginkább megdõlt, azok a merev szabályok, mert nem vagyunk egyformák. De ez nem újdonság.

Pontosítsunk: az derült ki, hogy csak az emberek 30-50%-ánál hoz eredményt a sóbevitel visszafogása. Azt, hogy a túl sok só nem jó, biológiai tény. A szervezet sókoncentrációjának megvan optimális szintje, ettõl semelyik irányban nem jó túlzottan eltérni. Én pl. azon közé tarozom, akiknek a kelleténél több sótól felmegy a vérnyomása.

Mindent figyelmen kívül hagyni butaság lenne, csak nem kell mindent egyforma prioritáson figyelembe venni. Amíg egészséges vagy, könnyelmû is vagy, de amint probléma támad, rögtön nem mindegy minden... (Hacsak nem vagy nagyon ostoba, de csak nem.)

Csak úgy mellékesen: az emberek többsége egészégesen kezdi, mégsem végelgyengülésben halnak meg a legtöbben, hanem valamilyen betegségben, ami sokszor több évtizedig is megkeserítheti az életüket. Úgyhogy azért nem mindegy.

Mellesleg az IBM már több qubites "gépet" mûködõ is épített.
Apropó, akkor ide is beírom neked, mert nyilván a másik topikba sem néztél vissza a tévedésed beírása után:
optikai interferencia != kvantuminterferencia

Ha kicsit gyakrabban néznél vissza az 1 szem beírásod után, láthatnád, hogy nem éppen én vagyok az egyedüli, aki szóvá teszi, illetve próbálja megmagyarázni neked, valami miért nem úgy van - csak sajnos falra hányt borsó effektus bejátszik.

Akit érdemes itt ignorálni, az te vagy, fafej, az állandó csúsztatásod, tudatos megtévesztésed, vagy éppen csak erõsen hiányos tudáson alapuló téves következtetések tényként tálalása miatt. A hsz-eid 1%-a értelmes.

NEXUS6
Most hallottam, hogy amivel vagy 30 éven kersztül izélgették az embereket, meg a Sódernorbi félék is karriert csináltak belõle, szal hogy az alacsony só tartalmú kajáknak nincs statisztikailag kimutatható pozitív hatásuk!!!

Szal nekem kb ennyi a véleményem errõl is.
Persze igen, kockázati tényezõ az édszesek meg az egyéb immunhiányos emberkék, a nanocsövekbe is belehalnak, akik meg úgy átlagban jól vannak, azok meg elélnek addig kb mint akár 10-20 évvel ezelett is az emberkék, oszt jóvan!😉

Szal nem ettõl halunk szomjan.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"nagyon alacsony gyulladásos vagy fibrogenetikus hatást""

Ez szo szerint azt jelenti, hogy csak kis mertekben okoz rakot. Bevallani meg nem akarjak... Egyebkent minden apro szemcses/szalas dolog ilyen hatassal van az emberekre, ez nem ujdonsag.

"csé dez! Hogy áll a kvantumszámítógép-projekt? Remélem elõbb rakod össze mint a kínaiak!"

Dez-t alapbol erdemes ignoralni, egyebkent is a kinaiak mar csinaltak kvantumszamitogepet, igaz, hogy csak 1 darab logikai kaput, de az tokeletesen mukodott, felelmetes 9-10 Khz-es sebesseggel es 25% alatti hibaarannyal.

"Most nem azért, de a hirtv honlapján elõbb jelennek meg a tudományos írások mint az sg-n."

Szerinted az sg honnan veszi a hireket? :-)
Oldal 1 / 2Következő →