Az azbeszthez hasonló hatása lehet a szén nanocsöveknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehez a szeneshez meg csak annyit fûznék, hogy
"azbeszt meg b*szta a k*va Istenit neki, megmondtam, hogy ne gyere be, meg ne gyere el behe, büdös isten f*xát jó ahogy jóanyád"
Szerintem meg minden kicsi cucc ami megfelelõ tömegû azbeszt szerû betegséget idéz elõ.
Pl üvegszál porítva..stb.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
BODIES - A kiállítás, 2008. május 24-tõl december 31-ig
(Olyan nem nagyon van, hogy "megengedett" adag (max. mérgekbõl), hanem ajánlott mennyiségek vannak, amik jellemzõen inkább csak a hiánytünetek elkerülésére elegendõek.)
Az SZDSZ egy náci párt.
Ráadásul a majmok még döghúst is esznek, és kutya- ill. majombajuk sem lesz tõle (tisztelet a kivételnek).
Kara kánként folytatom tanításom.
(hogy milyen figyelmetlen vagyok máma...)
Nos, elnéztem: 2,5 dl (két és fél deci, de inkább 2)
Ez fedezi a napi sószükségleted 100%-át, és a vízszükségleted kb. 1/8-át.
Ja, nem a Holt-tengerrõl beszélek, hanem rendes tengervízrõl.
Még a kertben termett csípõspaprika is rákkeltõ, mert csípõs. Minden aminek íze van rákkeltõ, csak az ízetlen fos vízzel kevert izék nem.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sok magát természetgyógyásznak hirdetõ ürge tényleg bolond.
Só:
van egy minimum, mint a vitamin, ezt be kell vinni, nincs mese. Ha tengervízbõl, akkor akár abból is (kb. 250 dl/nap, oszt annyi!, a továbiakban igyál esõvizet, ha a tengeren hánykolódsz egy lélekvesztõben).
A term.gyógy.-ok másik baromsága:
rostban gazdag táplálkozás.
Van a Vitál TV-n az a fiatal srác (Mesterkurzus), az is ezt nyomatja, és bár szóltam, írtam neki, de nem fogja vissza magát.
Rostokból is megvan az ideál: például, napi 2 alma, vagy ezzel egyenértékû (már ami a nyerset illeti). Amúgy persze, fõzve, pirítva, megsütve már lehet jó sokat, amennyit elbírsz.
Miért nem jó a sok NYERS ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS?
Azért, aranyom, mert rengeteg bennük a sav.
A sav pedig tudod mire jó. Szépen szétrágja a hámsejteket, ezért használják bõrradírként a gyümisavakat (almasav, meg a legveszélyesebb, ami a barackban van!).
Ha ki akarod lyukasztani a gyomrod, és tönkretenni, ami aztán kurvára érzékeny, a vastagbeled, akkor tömjed csak magadba marékszámra a nyers gyümit és zöldséget, ahogy a naaagy természetgyógyászok szédítenek.
Aztán majd megszagolhatod magadnak az ibolyáid, alulról.
bár, úgy néz ki, hogy egyesek szándékosan rombolnak és irtanak.
A gyümölcscukor sokkal jobb.
Sõt, orvosi tény, hogy nem is a túl sok nátrium okoz sokaknál magasvérnyomást, hanem a felborult kálium-nátrium arány (túl kevés kálium - túl sok nátrium). És a tengeri sóban van ideális arányban.
Régen valószínû nem is tudták különválasztani a kálium-kloridot és a nátrium-kloridot a sótermelõk. Vagy hogy csinálhatták azok a bizonyos "igazi" zsidók?
A túl sok se jó!
Az SZDSZ egy náci párt.
Amúgy arrakistor nem tûnt el, ittvan õ csak néha az új "uberalles" nickjével beszél a nagyorrúak kalandjairól, amiken én jókat szoktam nevetni 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
Ezt írtad, maradjunk ennyiben. Aztán meg azt írod a túl kevés sem jó. Én meg megmutattam, hogy manapság az emberek ugyebár a sóról akarnak lebeszélni mindenkit, meg a vajról pl. és rábeszélnek minket idióta reklámokban a margarinra. Mert a margarin is olyan szívbarát.... Ja, csak a zsír, ami a margarinban van, szépen lerakódik az erekben, és pár évtized múlva elzárja azokat. Orvos mondta, nem én találtam ki. Tejfalussy is egy professzor, és érdekes módon a kóser só valahogy tele van jóddal, vajon nálunk miért akarnak lebeszélni a sózásról? Mondjuk a tengersó kifejezetten egészséges. Tehát a kevesebb só nem jó, ahogy írod, mert a szervezetnek szüksége van rá. Ez olyan, mint mikor cukor helyett a hülye ember édesítõszert tesz bele a teába, meg mindenhova. Miközben az aszpartám édesítõszer rákkeltõ, ami az usa-ban még huszonévvel ezelõtt tiltva volt, aztán a lobbi engedélyezte.
TEHÁT ÖSSZEFOGLALvA:
- Ne hallgass az ostoba, hazug reklámokra, és ne vásárolj margarint! FOGYASSZ helyette VAJAT!
- Az ételeidet továbbra is sózzad nyugodtan, kellõ mértékben, ajánlott a jódtartalmú só, valamint a tengeri só!
- Édesítõszer helyett normális mértékben használj cukrot, hiszen a szervezetnek ahogy cukorra, ugyanúgy sóra is szüksége van! Ne feledd sok gyümölcsben nagyon sok cukor van. Fogd csak meg a kezed, ha megeszel egy finom édes almát! Abban sem aszpartám van!
Az SZDSZ egy náci párt.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
http://www.l88.hu/post-1258.html&highlight=tejfalussy
részlet.
Vadnai és társai só- és vízhiányos táplálkozást elõíró hamis tanai személyes áldozata lett pl. az azóta már elhunyt Ferencsik István természetgyógyász is. Ferencsik tisztességes ember volt, és amint ellenõriztettem vele a fiziológiás infúziós oldat víz:só arányát, Õ azonnal közzétette, hogy tévedés volt a sózás tiltása. (Lásd a Kúrák 2. címû könyve legutóbbi kiadásának a hátlapján, „Mi is az infúziós sóoldat” címmel, amit errõl írtam, és amit Õ ott azonnal közzétett).
Az SZDSZ egy náci párt.
HP+
Lényeg: emberre válogatja, ki mennyire érzékeny a kelleténél némileg több v. kevesebb sóra, de a túlzott eltérés az optimálistól senkinek sem jó. Az emberek általában túl sok sót vesznek magukhoz, azaz túl vannak sózva az ételek. Valaki ezt jobban viseli, más meg kevésbé. Így nem árt beiktatni sószegényebb kajákat is, ill. egyszerûen kevesebb sót használni a szokásosnál. Persze ésszrûen, mert a túl kevés sem jó.
Szóval ami leginkább megdõlt, azok a merev szabályok, mert nem vagyunk egyformák. De ez nem újdonság.
Mindent figyelmen kívül hagyni butaság lenne, csak nem kell mindent egyforma prioritáson figyelembe venni. Amíg egészséges vagy, könnyelmû is vagy, de amint probléma támad, rögtön nem mindegy minden... (Hacsak nem vagy nagyon ostoba, de csak nem.)
Csak úgy mellékesen: az emberek többsége egészégesen kezdi, mégsem végelgyengülésben halnak meg a legtöbben, hanem valamilyen betegségben, ami sokszor több évtizedig is megkeserítheti az életüket. Úgyhogy azért nem mindegy.
Apropó, akkor ide is beírom neked, mert nyilván a másik topikba sem néztél vissza a tévedésed beírása után:
optikai interferencia != kvantuminterferencia
Szal nekem kb ennyi a véleményem errõl is.
Persze igen, kockázati tényezõ az édszesek meg az egyéb immunhiányos emberkék, a nanocsövekbe is belehalnak, akik meg úgy átlagban jól vannak, azok meg elélnek addig kb mint akár 10-20 évvel ezelett is az emberkék, oszt jóvan!😉
Szal nem ettõl halunk szomjan.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez szo szerint azt jelenti, hogy csak kis mertekben okoz rakot. Bevallani meg nem akarjak... Egyebkent minden apro szemcses/szalas dolog ilyen hatassal van az emberekre, ez nem ujdonsag.
"csé dez! Hogy áll a kvantumszámítógép-projekt? Remélem elõbb rakod össze mint a kínaiak!"
Dez-t alapbol erdemes ignoralni, egyebkent is a kinaiak mar csinaltak kvantumszamitogepet, igaz, hogy csak 1 darab logikai kaput, de az tokeletesen mukodott, felelmetes 9-10 Khz-es sebesseggel es 25% alatti hibaarannyal.
"Most nem azért, de a hirtv honlapján elõbb jelennek meg a tudományos írások mint az sg-n."
Szerinted az sg honnan veszi a hireket? :-)