Drawain#7
Milyen szöveg már ez, hogy FF-ot csak a kockák használnak, már megbocsáss... Semmi bajom nem lenne az IEvel Microsoft ide vagy oda, ha nem kellene minden egyes weboldal után napokat azzal tökölni, hogy az IEben is működjön. Iszonyatosan sok baja van még mindig, hiába van 7es változat...
Nem azt mondom, hogy FF-et használjon az ember, csak azt, hogy ne IE-t! Ez a szerencsétlen program még a saját verziói között sem kompatibilis... Ott van az Opera és a Safari is mint alternatíva, ha vkinek baja van az FFel.
A másik meg, hogy miért nem rakták be az említett dolgokat a 3as változatba? Nevetséges, hogy ez kérdés... Minden program esetén jönnek újítások, fejlesztések, amit ha mindig beleraknának egy adott release-be és kitesztelnék, hogy ne legyen bugos, lassú, instabil, akkor sosem jelenne meg. Ezért vannak különböző verziók... És, hogy köröket verne verziószámban másra? Ha jól tudom az Opera 9.xx-nél, az IE lassan 8nál, a Safari 3.xx-nél jár. Ehhez képest az FF 3.xx nem olyan nagy...
Egyébként csak ezeket a dolgokat akartam tisztázni, én nem igazán szeretem, attól függetlenül, hogy használom, mert lassabb mint a Safari és az Opera és zabálja a memóriát, - a beta5 meg instabil volt sok webhelyen (RC1-et még nem láttam). Ellenben: Firebug :)