Már a Firefox 4-et fejleszti a Mozilla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Sokszor be sem hozok rajta veboldalakat, csak úgy önmagában gyönyörködöm a szépségében. Maszturbálok a tûzrókára.
a másik meg ha pl képet akarok letölteni kép mentése stb akkor nem tölti le csak akkor ha 1 kiegészítõ(down them all)all töltöm le
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
* A Windows a js3250.dll-re (ami a Javascript modulja a Firefoxnak) hivatkozik
* Ha letiltjuk a böngészõben a Javascript használatát az oldal mûködik
Bugreport hamarosan megy a fejlesztõknek...
Die Große Zeit ist jetzt angebrochen
Na de az explorer azért sürübben dobál...na ki.ha nem FF-t használnák vistán.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
beyondgoodevil.com
https://twitter.com/foodlfg
elõbb a 2.0.0.14et kéne megoldani h ne fagyjon ki állandóan ..
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Nem azt mondom, hogy FF-et használjon az ember, csak azt, hogy ne IE-t! Ez a szerencsétlen program még a saját verziói között sem kompatibilis... Ott van az Opera és a Safari is mint alternatíva, ha vkinek baja van az FFel.
A másik meg, hogy miért nem rakták be az említett dolgokat a 3as változatba? Nevetséges, hogy ez kérdés... Minden program esetén jönnek újítások, fejlesztések, amit ha mindig beleraknának egy adott release-be és kitesztelnék, hogy ne legyen bugos, lassú, instabil, akkor sosem jelenne meg. Ezért vannak különbözõ verziók... És, hogy köröket verne verziószámban másra? Ha jól tudom az Opera 9.xx-nél, az IE lassan 8nál, a Safari 3.xx-nél jár. Ehhez képest az FF 3.xx nem olyan nagy...
Egyébként csak ezeket a dolgokat akartam tisztázni, én nem igazán szeretem, attól függetlenül, hogy használom, mert lassabb mint a Safari és az Opera és zabálja a memóriát, - a beta5 meg instabil volt sok webhelyen (RC1-et még nem láttam). Ellenben: Firebug 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
(számomra az utóbbin a lényeg, speciel a Firefox pont nem az a dolog, ami a kockák bütykölgetõs játékszere, mint pl a Linux)
Ravkin: tehát szerinted a magyar internetfelhasználók majdnem fele kocka. Mondj egy dolgot, amiben az explorer jobb. Én pl tudok: több vírus érhetõ el rá...
Mint informatikus engedtessd meg hogy körberöhögjelek eme mondat hallatán...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Windows 7

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/