banner.jpg\"
  • Ender Wiggin #460
    "Sajnos fogalmad sincs az architektúrák működéséről, így nagyon rosszul látod a dolgokat..."
    Valamennyi fogalmam van, de nem ragad el az AMDs ömlengési hév, mert az elmúlt 10 év bőségesen bebizonyította, hogy a maradi technológia sokkal sikeresebb és eladhatóbb, mert egyszerűen a forradalom nem jut el a megfelelő helyre, a programozói környeztbe (minimális támogatás, driverek rosszul optimalizálva).

"Ha érdekel ez a vonal akkor olvass sokat ebben a témakörben és idővel megérted, miért mondta ezt."
    Én érdeklődve olvastam azt is, amit te írtál, nem is akarok vitatkozni. De felesleges egy olyan jövőképre alapozni az AMD sikerességének a megjóslását, ami nem is biztos, hogy bekövetkezik (ráadásul azok puffognak nekem elég alpári stílusban, akik végtelenül elfogultak, tehát az objektivitásuk az AMD legendás Thunderbirdjeinek olvadáspontja alatt van mélyen).
    Sok olyan grafikai motor volt már, ami nagyon jó, még sem licenszelte senki, mert az nvidia lobbi más irányba terelte a technikát. Ha szigorúan a játékokat nézzük, akkor a PC-k úgy ahogy vannak vesztésre állnak, mert szánalmas teljesítményt nyújtanak, és jóval többe kerülnek, mint egy konzol (és ebből kiderül az is, hogy tök fölösleges a grafikus gyorsítók architektúráján pörögni, mikor a siker kulcsa - csak - nem abban van). Egyelőre.
    Más. Hivatalos, hogy az nVidia is csökkenteni fogja a GTX2xx árakat, és ezzel megint veszít az AMD a feltételezett potenciáljából...