banner.jpg\"
  • milk4
    A driver egy kalap SZAR!Ha a normális drivert teszem fel akkor az árnyék szürke helyett piros lesz,sőt még a kék árnyék is piros.Operában a link kék helyett piros stb.Nem játsza le az 1080p filmeket.
    Ehelyett nekem szaros kis hotfixekre kell várnom és néha még az sem jó.Van amikor semelyik driver sem működik és nem tudsz régebbit feltenni mert ha le is törlöd a drivert,régebbit nem enged feltenni.Jöhetett utána a winxp reinstall.
    Többet nem tudok már róla mondani,mert kb. 1 hónapig használtam.Utána megvettem az aláírásban látható konfigot.Ezzel a kártyával eddig semmi gondom sem volt.Azon is meglepődtem,hogy milyen kevés időbe tellik mire felteszi a drivert.Ja igen,driver telepítés...volt egy funkció amit egyszer sem tudtam feltenni valami hiba miatt és néha azt írta ki,hogy rossz op.rendszerre akarom feltenni a drivert.Ez volt a hab a tortán.Ati nálam örökre elásta magát.

Most mindenki jöhet,hogy ó a négyezerötszázvagyvalamiilyesmi 3%-al jobb és 10%-al olcsób.LESZAROM!L-E-S-Z-A-R-O-M!