2319
-
#1359 4GB -
#1358 DDR2 -
#1357 Nem, arra 4 giga ddr3 mat raktak:] -
#1356 mert arra tettek 1,5gb ddr2-t? :D
erről beszélek -.- -
#1355 krhmm....gtx 280 az nempont 96gt:]
-
#1354 és ez sokkal szánalmasabb szerintem
1920x1200-ban azért kell a ram lehet nem 2gb de biztos ami biztos, nem spórolnak hogy akk legyen 1,5gb mert annyi is elég lenne -
#1353 jóó de legalább nem 9600 teljesítményűre tettek 1,5gb ddr2-t :D -
#1352 256biten, effektív 4,2GHzen :) azért azt is nézzed... szal simán...
am kedvenc: ASUS MARS 295 Limited Edition (4GB ram)
ilyenből 2 :DDDD
meg "kórájhét" csakazértis :D
ha minden igaz vannak 32 gigás DDR3 modulok ^^ olyanból 3-t még a gépbe :D
aztán egy 17"os monitort 1280*1024est mert kell az FPS -
#1351 Ezekre is rájött a gigabályt mánia XD És akk mindenki szÍdja az nv-t a 1,8 giga ram miatt..Ez még szánalmasabb xD 2 giga ram 256 biten xDDDDDDDDD -
miniszterke #1350 az eredeti gyári gtx 260 mennyivel gyengébb mint a BFG GeForce GTX260 OCX MaxCore 896MB PCIe kártya??? -
#1349 sapphire-nek miköze a driverhez?
aztmeg ne várd hogy egy álltaluk nem támogatott termék driverével annyit foglalkoznak -
#1348 Aha,mint már leírtam:néha a hotfix is szar volt.Köszönöm a nagy szart ati és sapphire! -
#1347 igen csak x850 meg 9800 az gyárilag agp-s, hd2e-es sorozattól az hivatalosan nem készített agp-s kárgyát, az agp-s változatot csak külön, az atitol függetlenül készítették el akülömböző gyártók. Ezért nincs supportja a gyári driverben és ezért van hotfix, hogy azért teljesen ne hanyagolják el ezeket az usereket sem, mivel vannak egy páran. Ugyhogy inkább meg kell köszönni ati-nak azt a hotfixet :/ -
#1346 Akkor még úgy volt,hogy maradok a asus p4c800,p4@3,4GHz,1,5gb RAM-nál.
Azért vettem(/"kaptam") most karácsonyra a 3650-et mert az x850 eléggé feltudott idegesíteni mikor a játékok nem indultak el mert pixel shader 2.0-ás,meg egyéb ilyen dolgok miatt.
Meguntam a sok szarakodást,jan.27-én megrendeltem és jan.29-én már minden probléma nélkül futott minden.
#1341:Aha,az x850 és a 9800 nem AGP-s?
#1342:AGP-s nvidiából akkor nem volt olyan amit érdemes lett volna akkor megvenni.
#1344,#1345:Végülis igen,lassan már 7éve gyűjtöm a pénzt.
Na,most az összes at(t)i(la) fan vissza a topikotoba.Ez itt n(É)viDia topik. -
#1345 1 hónap múlva eladta a veséjét hogy megvehesse a mostani szupcsi konfigot az előző szar helyett -
#1344 "mert arra volt pénze"
Szegény ember, most meg 4 magos procival meg GTX 260-al rohangál.
-
#1343 "Többet nem tudok már róla mondani,mert kb. 1 hónapig használtam.Utána megvettem az aláírásban látható konfigot"
;) -
#1342 mert arra volt pénze... nem mondom biztosra, de ha nvidiából vesz AGPset, akkor lehet nem szív... Meg az sem mindegy mikor vette :) Lehet hogy akkor még támogatták, és aztán most szopik, mert úgy gondolják már fölösleges... userfriendly nagyon :) -
#1341 Nem tudom mit csodálkozol. Vettél egy szutyok AGP-s VGA-t amivel már a kutya sem törődik. ATI is megmondta, hogy az új driverek nem támogatják az AGP-s kártyákat. PCI-E kártyákkal semmi gond nincs. -
#1340 agp-s mindig drágább :/ -
#1339 talán nem 14k-ért vette? :) -
#1338 Abban a gépben volt már benne elötte mind a 2 ati,elötte lett formázva a winchester,hogy semmi probléma ne legyen.
Igen,AGP-s,DE,ennek akkor sem szabadna problémának lennie.Még a 9800 is a normális drivert használja,minden gond nélkül.
UI.:24-25-ért vettük. -
#1337 Aha,végülis csak párezer fórumot olvastam át ahol ugyanilyen problémákkal küzdő (l)userek írtak pontosan ugyanerről.Megoldás persze nem volt,sapphire b*szott mindenkire. -
#1336 ja haver nem akart win reinstalt sem, szal lepucoltam az nv drivereket driver sweeperel és utána ment fel az ati driver, semmi problémája nem volt eddig :) -
#1335 hmm érdekes probléma :/
agp-s volt? vagy miért kelett hotfix? -
#1334 Szerintem a tiédben valamilyen hardverprobléma volt, mert én ilyet még senkitől sem hallottam, akinek 3850-e volt. -
#1333 A driver egy kalap SZAR!Ha a normális drivert teszem fel akkor az árnyék szürke helyett piros lesz,sőt még a kék árnyék is piros.Operában a link kék helyett piros stb.Nem játsza le az 1080p filmeket.
Ehelyett nekem szaros kis hotfixekre kell várnom és néha még az sem jó.Van amikor semelyik driver sem működik és nem tudsz régebbit feltenni mert ha le is törlöd a drivert,régebbit nem enged feltenni.Jöhetett utána a winxp reinstall.
Többet nem tudok már róla mondani,mert kb. 1 hónapig használtam.Utána megvettem az aláírásban látható konfigot.Ezzel a kártyával eddig semmi gondom sem volt.Azon is meglepődtem,hogy milyen kevés időbe tellik mire felteszi a drivert.Ja igen,driver telepítés...volt egy funkció amit egyszer sem tudtam feltenni valami hiba miatt és néha azt írta ki,hogy rossz op.rendszerre akarom feltenni a drivert.Ez volt a hab a tortán.Ati nálam örökre elásta magát.
Most mindenki jöhet,hogy ó a négyezerötszázvagyvalamiilyesmi 3%-al jobb és 10%-al olcsób.LESZAROM!L-E-S-Z-A-R-O-M! -
#1332 mibaj van 3850-el? far cry 2 vel simán megbírkózik very high-on 1440x720-ba szűrők nélkül, azt az 1-et nembírja de kapsz jobbat 14e-ért? -
#1331 Miért, mi volt vele a bajod?
Nekem is 3 atim volt eddig, egy 9600-as ég régebben, egy HD3870, most meg egy 4890, és semmi bajom nem volt egyikkel sem. -
#1330 Nekem eddig 3 ATI-m volt és van:9800,x850XT,3850.
9800 volt a legjobb akkoriban,x850XT már kicsit húzós volt és a 3850 egyszerűen katasztrófa.Egyszerűen olyan SZAR,hogy ha tehetném lenyomnám a sapphire-osok torkán. -
#1329 Nekem jelenleg ati-m van.Ezért merem pocskondiázni, mert tapasztalom, hogy néha mennyi baj van vele. -
strebacom #1328 Amúgy neked milyen nvidia karid van a 2xx sorozatból?
-
#1327 Elképzelhető.Majd ha viszsavonulnak a saját topikjukba, vagy nem csaoportosan jönnek flamelni:] -
strebacom #1326 Ok értem de ITT ne húzd öket légyszi...legyen már béke végre.... -
#1325 Asdaf...egy ideje nem is voltam KATi topikba:/
-
strebacom #1324 Hát ki van a faxom bazze, a PH-n miért fér meg a két tábor faszán egymással, tesztelgetnek meg irogatnak,nálam ez igy megy nálam ez úgy megy, meg ha kérdezel nem basznak le.....itt is igy kellene, mind a két kari jó ez van jó és kész.....nekem volt már ez is az is....basztattam én valakit valaha....oszt hamost atim lesz akkor mi van,kipróbálom oszt kész, kiváncsi vagyok rá erre a sok fényezésre, és ha CF lesz akkor mi van anyukám megveszi wazze...igaz már nem él de megveszi....nyáltenger....
Solo,amúgy te se szitsd öket...kérlek...jó emberek ök is hidd el.. -
#1323 Hátpaszmekkezekaszutykoktömegesenjönnekflémelnihogyszakaggyonegyzacskószaranyakukba:|
Szal, én is nyári melóbol szoktam gépet fejleszteni, szóval qss legyen:| -
strebacom #1322 Húúú bakker a sok ráérö ember bezzeg van aki dolgozik is helyettetek mint én és érek haza ilyenkor a melóból....fogjátok már be a pofátokat...ilyen szarságokon vitázni...no de mind gyerekek,kis öcsikék...vagytok akit segit a gazdag család miiiiii.....
ui: no erre fogadjunk irni fognak választ....nekem már nincs apukám én magam keresem meg a gépem árát.....blööööö....
Kuss legyen már wazzzeeeee...a sok farok.... -
#1321 nem tud sztem fogalmazni... arra gondolt hogy Solten kezdte nVidiát fikázni... -
#1320 "Nem én kezdtem fikázni az atit, hanem a kis vezéretek"
mivan? ki a mi vezérünk? szerintem itt senkinek nincs "vezére" ha soltenre gondolsz aki az ati topik hg-ja akkor ő pl nem fikázta az atit, egyrészt másrészt nem a vezérünk, legalábbis nekem nem a vezérem, énis vitáztam már vele és nem értek vele mindenben egyet