• Su0my
    #52
    Fú még egy gondolat, ha megengeditek: bezzeg ha nem lenne egyetemistáknak ingyen vindóz/Microsoft termékek, akkor meg az lenne a baja Tojci Gyurci-nak.. Mindegy, ez halál felesleges.

    Praetor @40:
    "Az adófizetők pénzét is "kutlúrált keretek között" sikkasztják el. Sokra megy ezzel a nép... Azt mondom, hogy inkább ne kultúrált keretek között menjen, de vonják felelősségre a gazembereket."

    "A májkrémszaft csak hab a tortán. Ott vana a sorban a Siemens, Strabag, és még vagy 10 tucat nagyvállalat."

    Ezekkel egyetértek, a többivel nem. Ha mindenki mondaná a maga igazát kötetlen formában, akkor jönne a zanarchia... (igaz, itthon lehet még az is jobb lenne :) )

    A Siemens Strabag nagyon jó példa. Főleg, hogy pont két külön oldalról van szó, Strabag bácsi nagy Fideszes sikkasztógép, csak az ilyeneket sokan elfelejtik, a Siemens székháza meg nem véletlenül van 500 méterre az SZDSZ-étől:) [és nem véletlenül vettük a kombájnokat (Combino) légkondi nélkül, hadd szereljék csak be az plusz pénzecske:) hiába, itthon csak azt nem lehet megcsinálni, ami fizikailag lehetetlen..]

    A1274815 @39:

    nekem elegem van a tüntetésekből. főleg, hogy messze nem tudunk kultúráltan tüntetni. mondom ezt pl nem csak a jobbos/balos tüntetésekre, hanem az egyetemistákéira is (én is az vagyok)

    Sir Quno Jedi @37 :

    A1274815 @34 :

    Sir Quno Jedi @31 : hú, látod ezért megérdemelnél egy nagy kézfogást. visszatért a hitem Ez tényleg egy olyan megoldás lenne, ami pff keresem a szavakat, n1 (igaz, ha elfogadná a srác, akkor simán fizetésképtelenségre hivatkoznék)

    Csaba42 @30: "sajna EZ Magyarország, a tojások hazája"
    na öregem, előre mondom, ezt qrva sokat fogom idézni kb lefordultam a székről, nekem nagyon tetszik!

    (hacsak nincs kopirájt? :))

    Bubbax @29: totálisan egyetértek.
    [kis *@!%& tojásdobáló magyar emberkék]

    JayDee @20: emmeg mi? :)

    Humanember41st @22: jó kérdés. mondjuk mert pl élvezem azt, hogy magyar karkötő/magyarzászlóval (maci helyett) való alvás/56os lyukas zászló kitűző/Orbán Viktor kertvégi kápolna nélkül is mégiscsak lehet magyar az ember és ilyenkor jót röhögök pl az "aki nem szavaz igenre az nem magyar" kijelentéseken?

    Kain @25: na ez valamelyik politikai beálítottságra jellemző, erre próbáltam célozni előző hszben.
    kár, hogy ilyenkor bezzeg nem kerül elő a biztonsági őrök ökle/talpa/viperája..

    most meg gondolom otthon recskázik, miközben olvassa önnön hírtettét és annak kommentálásait a neten, hogy ő mekkora magyar.. persze ha valaki nem értékeli hazamentő cselekedetét az meg már őshúgykomunista.. illetve magyarirtó?


    Szomorú, hogy ilyen megtörténhet/valakinek van rá indíttatása. És tényleg, inkább Gyurcsány papit/Orbán Győzikét/a többi korrupt tolvajt kéne több tonna sajtos-sonkás omlettel dobálni, pont nem Ballmert. Lehet ők is sokminden elítélendőt csinálnak, de azért a történethez az is hozzátartozik, hogy ők legalább termeltek is valamit (gyk mai számtech hol tartana (és ne írjon be egyik tetraéder fejű pingvin sem, hogy jóval előrébb) vindóz nélkül), míg a magyar politikusok nem sokat.