241
-
A1274815 #80 OFF
"greg971: jaja tandíj :) meg a sok kis elmegyek egyetemre 1 év múlva kibukok te talán összek*ratom magam egy gazdagabb sráccal csajok miatt is jól jönne (hozzáteszem nekem különösebb gondom nincs velük :P csak azért mégse közpénzem kéne csinálni)"
Az az igazság, hogy 100%-ig igazságosan nem lehet megcsinálni a rendszert, illetve lehet közelíteni, aki a bizonyos szűrő tárgyakat nem teljesíti mehet át fiztősbe. Ha meg kritikus tárgyakat se, akkor viszlát. KB. ez van, illetve volt egy jó darabig, csak aztán a szűrő rendszerből paródiát csináltak (, hogy nyerjenek vele.)
/OFF -
#79 Nehogymár az legyen a kövtendő példa, hogy hA valami nem tetszik dobáljuk meg jól...Nekem is böki a csőrömet elég sok minden a világba mégsem járok százaskiszerelésű teszkóstojással.Ha emiatt középszerű vagyok akko nevezzetek nyugodtan középszerűnek -
Su0my #78 Pisctor lehet elragadtattam magam és csak átfutottam a hszedet, mindenesetre a "jobbosok" ugrálása azért idegesít jobban és reagálok arra vehemensebben, mert utálom a közhangulatkeltést, amit akárki akármit is mond ők egyfolytában csinálnak.
De ha te is oldal nélküli és reménykedő sorstárs, akkor üdv a klubban.
A magyarokról szóló gondolatod meg eléggé rátapintott a lényegre.
Elég ennyi politika ebbe a topikba :)
Dzson: passz... én SP1-ről még csak jót hallottam, tapasztaltam. -
Piscator #77 Ott a pont! -
A1274815 #76 Na emberek az nem tartozik a szabad vélemény nyílvánításhoz, hogy tojással dobál meg valakit, az ugyanis a megdobáltnak a szabadság jogai tapos, magyarán túllépi a dobáló a jogkörét. Ezt kéne már egyszer belátni, mert addig reménytelen a demokrácia, az más kérdés hogy néha ezek a határok nem tarthatóak, de olyan esetekben sokkal drasztikusabban is szoktak fellépni. A nem tarthatóság oka a "bugos" jog és alkotmány valamint a törvények és rendeletek, melyekkel szépen visszaélnek. -
echo #75 pontosan így van. volt valakiben annyi bátorság, hogy nem hanyattesett és tátott szájjal hallgatta, hogy megtisztel minket jelenlétével a világ egyik leggusztustalanabb vállalatának főnöke, akinek a magyar gazdaság is szépen folyamatosan tejel. és aki ha néhány cseppett visszacsepett ide abból amit elvisz, akkor még ő a rendes. örülni kéne, hogy van még aki nem áll be a sora. és megfelelési kényszeresen nem itt irulni pirulni, hogy jaj mit gondol rólunk a világ. én örülök, hogy volt aki ezt meg tette. nem csak a saját véleményét fejezte ki a sárc.
a cikk író meg... -
Piscator #74 igen, van ahol egyből lőnek, nem tojást dobálnak.
tudtam, csak előkerül, kire verem a nyálam, nyílván pár hsz-ból pontosan le tudod modellezni, de elárulom, sajnos tévedsz, semmilyen komcsira nem verem a nyálam (de fidesznácira sem ám!). nem tudom, ez hogy jön ide, milyen logikával következtettél erre.
de nem érdekel, további jó (ön)sárdobálást, meg persze tojásdobálást. -
Piscator #73 passz, ennyire nem követem, akkor mást dobtak meg egy USA beli videón, mindenesetre túl lett dimenzionálva a tojás dobálás fontossága.
-
Su0my #72 arty @56: bárcsak! :D bár akkor meg ha ő ülne a bársonyszékbe, mint a nagy felszabadító..
atomkrumpli: ez jellemző.. ha elfogynak az amúgy ingatag lábakon álló álérveitek, akkor már ti is hajlotok az impotens viták abbahagyására..
Piscator ajánlom figyelmedbe Cuchulainn #58 hsz-ét.. A lázadás meg egy másik tészta (amúgy ahhoz végképp hülyelusta nép vagyunk.. kár, hogy a rendszerváltás nem volt véres, akkor talán jobban értékelnénk[már boccs, akikben ez rossz érzéseket kelt]..) De persze te csak a büdikomcsikra vernéd a nyálad gondolom..
greg971: jaja tandíj :) meg a sok kis elmegyek egyetemre 1 év múlva kibukok te talán összek*ratom magam egy gazdagabb sráccal csajok miatt is jól jönne (hozzáteszem nekem különösebb gondom nincs velük :P csak azért mégse közpénzem kéne csinálni) illetve #63: lehet rondán röhögtünk volna pár évvel ezelőtt a szlovákokon, hogy 2008ban nekünk még csak időpontunk sem lesz, ott meg 2009-es euró bevezetés..
Amergin: xD
-
Piscator #71 semmi köze milyen politikai ember, ekkora erővel te meg mszp/szdsz bérenc vagy.
na jó, a Bombagyár állítása szerint oda reggelt csávó volt, de ennek semmi köze, náci-e vagy sem. -
Emmegki #70 Ez a közepesek bosszúja, itt fikázni azt aki ki merte mondani/mutatni a véleményét szemtől-szembe egyenesen.
Nem magyar mentalitás, birka proli mentalitás. -
Piscator #69 sehol nem nyomják le, legalábbis max, mikor már kiért a teremből, ennyit érsz te is szavahihetőségben, meg az is megér egy misét, mennyire sikk átmenni lázadóból seggnyalóvá. Jézusom, sosem követettek el semmi stiklit?
http://index.hu/tech/uzlet/ballmer08051/ ott a videó. sehol nem nyomnak le senkit, semmilyen maszkos emberek. -
aDannyBoy #68 Egy kis külföldi sajtómustra:
Seattle PI
China News
Information Week
Cnet -
Piscator #67 Az meg egy igen érdekes pszichológiai jelenség, van egy nép, mely ennyire saját magát utálja. (jó, ez kicsit ellentmond az előző hsz-mnek.)
1, leszarják, mit csinált egy magyar, nem egy rendkívüli esemény.
2, van még rengeteg nép, hasonló gondokkal, devianciákkal, nem vagyunk extra rosszak, szánalmasak, kivéve a Stockholm-szindrómás szemléletben, önutálatban. Elárulom, saját magunkon kívül senkit nem érdekel, milyenek a magyarok, másutt is vannak jók/rosszak, Te magad tehetsz, hogy jobb legyen az itteni élet, meg kintről is pozitívan ítéljenek meg.
Mindegy, messzire mutat, van egy tippem, kik írnak ide: nagyvárosi 12-24 éves férfiak.
Kérem a minősítésem mellőzését, nem érdekel, mennyire milyen vagyok, tessék a fentieken gondolkozni, igazam van, vagy tévedek, üdv! -
Lavigne #66 van egy rossz hírem :D az belgiumban volt :D üdv európában :D -
Piscator #65 Azért mennyi szolgalelkű ember ír ide.
Mintha USaban nem lenne szokás időnként látványosan megdobálni egy két híresebb embert.
Jó, talán nem előadáson, de Bill Gatest is találták arcon tortával.
Az meg nagyon nem ettől függ, mennyi cég települ ide.
Jaj, szegény Ballmer. Ijesztő, mennyire rendpárti, szervilisek itt páran, semmi. Ezért tart itt az ország. Semmi lázadás, semmi formabontás, különben törlés, kirugás.
Ti magyarok tényleg szolganép vagytok, tisztelet a kivételnek. -
Amergin #64 Élt a szabad véleménynyilvánítás jogával. Ha valakinek nem tetszik be lehet perelni Demokráciában élünk.
A máskéntgondolkodók másságát meg szeretni kell, mert a másság "szép". -
greg971 #63 jahhm ... idén sem lesz Magyar euró ... dübörög a gazdaság haverok ... dübörög ... hangja az van nem vitás , csak sebességet kellene váltani :D
A románok a fejünkre fognak szarni ... előre látom :D -
Lavigne #62 jóóó ez. országimázs egyrészt. másrészt most jönnek a külföldi élelmiszer ipariak, és tojásba invesztálnak Magyarországon. új munkahelyek, új lehetőségek. kell ennél több? :D -
#61 Nekem is ment 5 napig, majd véletlenszerűen leállt és újraindult a videokari driver 2-3x. Újraraktam, ugyanaz. Bios frissít a karin, no effect. Majd szépen kezdett lefagyogatni a programokból való kilépés (ablak úgymarad, majd hibaüzenet). Nem jegyezte meg az ablakok pozícióit bezáráskor, ilyesmik. Nem ment a webdav protokoll, egy video konverter (hivatalos eredeti, a munkámhoz kell ha itthon dolgozom).
Fent volt sp1 rc is, de munkára nem tudtam / mertem használni. Pókerezni meg picit magas a hw igénye. :)
Bár szerintem neked a rundll leállása sem a vista üzemszerű működéséhez tartozik. :)
Most van egy dualboot xp/ubuntu (ez utóbbi inkább érdekességnek és tanulmányozni, de most is ez fut). :) -
greg971 #60 Jahhm .. amúgy az asztóriánál kellett volna keménykedni a rendőrökkel , és nem egy egyetemen tojást dobálni .... ezt nem bírtam kihagyni te fehéringes nyálcsorgató mutáns :D -
greg971 #59 Gretulálok az egyetemista úriembernek ... ez a "tökéletes" magyar oktatás eredménye .... nos és a tojásdobálásnak van eredménye ? -- ahogyan hallom semmi .. Mi ebből a tanulság ? .. Be kell vezetni a tandíjat ... hogy miért ? ... azért amiért a tojást dobálja valaki , azért . :D ---------- amúgy ez az egyetemista jól él ... még dobálja az élelmiszert , hiszen nem ő dolgozik :D .. gratula a szülőknek is hogy ilyen mutánst nevelnek :D -
#58 Nemcsak az a röhej, hogy ilyenek megtörténnek nálunk, hanem az is, hogy vannak olyanok akik még igazat adnak a "szabadságharcosnak". Mikor utóljára néztem még nem volt betiltva a kultúrált véleménnyilvánítás az országban.
Persze vannak olyan helyek, ahol az artikulálatlan rikoltozás meg egymás hajigálása dolgokkal a vélemény kifejezésének társadalmilag elfogadott formája, de az Afrikában van a legközelebbi csimpánzcsapatban... -
Su0my #57 @atomkrumpli #44 igazad van, de attól még... :)
Dzson #53: szerintem pl tök jó a Vista. nálam nem volt még semmi baja, pedig volt olyan pillanat, amikor olyan dolgok álltak le, hogy elkékültem... XP már rég alulról szagolta volna az ibolyát pl rundll32 leállásánál.. de Pista bá vigyorogva futott sebességcsökkenés nélkül tovább, 80 gigát még végigmásoltam, pokereztem, majd 2-3 óra múlva kikapcs és vígan működik.. fehér ablak, ilyenek ááh rossz emlékek.
mondom ezt 2GB rammal, elég gyengus, 1,66 GHz-es procival Hd2600 videokarival. (értsd: elavult)
APPLE Mac OS X-et jobban szeretem, de a Vista is elég jó lett és 1-2 speckó szoftvert leszámítva (Mac-es) egyre inkább a Windowst helyezem előtérbe.
Amúgy az elfogadott álláspont az az, hogy a Vista a Service Pack 1 óta zupaaaaa! -
#56 ebben az apatikus orszagban mar csak igy lehet vmire is felhivni a figyelmet, jol csinalta a srac, vszeg tobber er, mint egy feloras beszelgetes a hirtvn a komcsikrol vagy egy kis ketsoros a nepszabadsag utolso oldalan a vitathato kozbeszerzesrol
abban egyetertunk, h egy kezigranat egy 5 parti egyeztetesen mokasabb lett volna -
Su0my #55 hogy mekkroa egy marha vagy
kbupdate @49: ez is jó és igaz is
"Döbbenetes budapesti merényletkísérlet Mr. Microsoft ellen". azért ez ftényleg komoly lenne holnap reggel Blikk újság címlapján (Webisztánról)
amúgy pl a beszeljukmac.com-on egész korrekt kommentek születtek.. igaz, van 1-2 tájékozatlan hülyegyerek, de hát mindenhol akad
Bubbax @44: azt kifelejtetted, hogy 0. pontként rovásírással titkosítja szövegét!
-
atomkrumpli #54 ezt a bulit az egyik oldal elkezdte a másik meg meghosszabbította és nagyon jól elvoltak mindkét oldalon, de ne csináljatok ebből bal vs. jobb vitát mert felesleges -
#53 Ez nem magyar szokás, bill gatest tortával szokták pofánnyomogatni.
Tojás ügyben: az általuk is fosnak szarnak elismert - de mindenkire ráerőltetett vista után van képe idejönni és okoskodni? 3 tojásGRÁNÁT kéne neki.
"... előadásai mennyi hasznos vagy hasznosnak tűnő tippet adhatott a jelenleg informatikusnak tanuló vagy éppen a tojáshéjat (sic!) a hátsójukról lehámozó frissdiplomás IT illetve gazdasági szakembernek"
Ja:
Vegyetek vindózt, a linux rossz. Ééértem? -
Su0my #52 Fú még egy gondolat, ha megengeditek: bezzeg ha nem lenne egyetemistáknak ingyen vindóz/Microsoft termékek, akkor meg az lenne a baja Tojci Gyurci-nak.. Mindegy, ez halál felesleges.
Praetor @40:
"Az adófizetők pénzét is "kutlúrált keretek között" sikkasztják el. Sokra megy ezzel a nép... Azt mondom, hogy inkább ne kultúrált keretek között menjen, de vonják felelősségre a gazembereket."
"A májkrémszaft csak hab a tortán. Ott vana a sorban a Siemens, Strabag, és még vagy 10 tucat nagyvállalat."
Ezekkel egyetértek, a többivel nem. Ha mindenki mondaná a maga igazát kötetlen formában, akkor jönne a zanarchia... (igaz, itthon lehet még az is jobb lenne :) )
A Siemens Strabag nagyon jó példa. Főleg, hogy pont két külön oldalról van szó, Strabag bácsi nagy Fideszes sikkasztógép, csak az ilyeneket sokan elfelejtik, a Siemens székháza meg nem véletlenül van 500 méterre az SZDSZ-étől:) [és nem véletlenül vettük a kombájnokat (Combino) légkondi nélkül, hadd szereljék csak be az plusz pénzecske:) hiába, itthon csak azt nem lehet megcsinálni, ami fizikailag lehetetlen..]
A1274815 @39:
nekem elegem van a tüntetésekből. főleg, hogy messze nem tudunk kultúráltan tüntetni. mondom ezt pl nem csak a jobbos/balos tüntetésekre, hanem az egyetemistákéira is (én is az vagyok)
Sir Quno Jedi @37 :
A1274815 @34 :
Sir Quno Jedi @31 : hú, látod ezért megérdemelnél egy nagy kézfogást. visszatért a hitem Ez tényleg egy olyan megoldás lenne, ami pff keresem a szavakat, n1 (igaz, ha elfogadná a srác, akkor simán fizetésképtelenségre hivatkoznék)
Csaba42 @30: "sajna EZ Magyarország, a tojások hazája"
na öregem, előre mondom, ezt qrva sokat fogom idézni kb lefordultam a székről, nekem nagyon tetszik!
(hacsak nincs kopirájt? :))
Bubbax @29: totálisan egyetértek.
[kis *@!%& tojásdobáló magyar emberkék]
JayDee @20: emmeg mi? :)
Humanember41st @22: jó kérdés. mondjuk mert pl élvezem azt, hogy magyar karkötő/magyarzászlóval (maci helyett) való alvás/56os lyukas zászló kitűző/Orbán Viktor kertvégi kápolna nélkül is mégiscsak lehet magyar az ember és ilyenkor jót röhögök pl az "aki nem szavaz igenre az nem magyar" kijelentéseken?
Kain @25: na ez valamelyik politikai beálítottságra jellemző, erre próbáltam célozni előző hszben.
kár, hogy ilyenkor bezzeg nem kerül elő a biztonsági őrök ökle/talpa/viperája..
most meg gondolom otthon recskázik, miközben olvassa önnön hírtettét és annak kommentálásait a neten, hogy ő mekkora magyar.. persze ha valaki nem értékeli hazamentő cselekedetét az meg már őshúgykomunista.. illetve magyarirtó?
Szomorú, hogy ilyen megtörténhet/valakinek van rá indíttatása. És tényleg, inkább Gyurcsány papit/Orbán Győzikét/a többi korrupt tolvajt kéne több tonna sajtos-sonkás omlettel dobálni, pont nem Ballmert. Lehet ők is sokminden elítélendőt csinálnak, de azért a történethez az is hozzátartozik, hogy ők legalább termeltek is valamit (gyk mai számtech hol tartana (és ne írjon be egyik tetraéder fejű pingvin sem, hogy jóval előrébb) vindóz nélkül), míg a magyar politikusok nem sokat. -
djw #51 kivancsi vagyok, hogy te nemet mondanal-e 25 mrd foritra, ha neked akarna adni egy korrupt vagy nemkorrupt akarkicsoda... muhahaha van egy tippem -
#50 Biztos hosszú előadásnak ígérkezett és vitt magával tojást hogy ha megéhezik csináljon magának rántottát :D -
kbupdate #49 úgy látom, már választottál is -
A1274815 #48 De! Valamint nem hülyeség, csak irreális, mert annyíra "szent" minden olyan pozicióba került ember. Persze hogy a kritikus oldal megvesztegethető, valamint az igazi bűntetést vagy legalább is a nogyobbik részét azok érdemlik meg. -
oli314 #47 "Különben is a korruptcióhoz két oldal kell és ha az egyik (nyílván való melyik), ha megvesztegethetelen a másik meg sem próbálja."
Ugye nem felnőtt fejjel írsz ekkora hülyeséget?:)
-
atomkrumpli #46 elírtad vagy csak túlzottan bal oldalon ülsz ? -
A1274815 #45 Miért felkészületlenül, azaz teljesen véletlenül vitt magával az előadásra tojást? -
Bubbax #44 "...felkészült rá."
Aha, szerintem is.
A haditerv:
1. Bemagolom az angol szöveget. (1 forint hány dollár?)
2. Egyetemistának álcázom magam. (szemüveg!!!)
3. Becsempészem a tojást. (síkosító!)
4. Telibe találom Bill Gates fejét.(bruhhahha)
5. Bátran elfutok.
6. Ha elkapnak kivágom magam.(antimagyar, Trianon)
7. Mostantól nagy betűvel írhatom a nevem!!!
-
A1274815 #43 "Rühellem azt a nyálas réteget, akik pusztán a formai dolgok miatt elítélnek embereket, ..."
Formai hiba lett volna szerinted az is, hogy ha mondjuk valami agresszívebb módszerrel támad és hiredeti az "Igazat?
"Nem a terméküket szidom, hanem a korrupt tolvaj viselkedésüket."
Milyen a korrupt tolvaj? Mert én csak a korrupt hivatalnokokat (értsd bele a polgármestereket, minisztereket, kormányt, kormány tagokat) ismerem. Különben is a korruptcióhoz két oldal kell és ha az egyik (nyílván való melyik), ha megvesztegethetelen a másik meg sem próbálja.
"Miért kell egy ilyen apróságért leugatni egy kis embert, miközben az igazságot mondja?"
Mert azt úgy teszi, mint egy ideguhamot kapott pszichopata: "Ő most jól megmutatja, hogy Ő milyen igaz ügyet képvisel és ehez NEKI minden joga meg van." Miközben inkább csak valamilyen célja/vágya érdekében cselekszik. -
assdf #42 Nekem egyébként tetszett ahogy lereagálta balmer amikor magához tért első ámulatából.
Nem lehetett túlzottan hozzászokva az ilyenhez az utóbbi időben, bár ha emlékeim nem csalnak akkor gatest-t is szokás volt egykoron tortával dobálni.
Egyébként szerintem a microsoft és ballmer sem lopta el a pénzünket, ugyanis az nem lopás ha önként odaadjuk nekik. Inkább azok kezét vágnám le, akik aláirták állami oldalról, de nem csak ebben az esetben hanem minden másban is (lásd pl autópályatenderek, bkv "közbeszerzés", vagy postásbicikli...)
-
kicsibicska #41 Fél perc sem volt az egész. Mire észreveszed magad addigra már rég otthon van. :)