• Sanyix
    #195
    Ez vicc, amikor egyesek olyan intelligensnek és kultúráltnak hiszik magukat, mert ők inkább visszafogottan nyilvánítanak véleményt. Kultúráltnak lehet kultúráltak, csak sík hülyék, mert még nem tűnt fel nekik, pedig elég sok példa volt rá, hogy a visszafogott véleménnyilvánítás nem vezet eredményre. A kis intelligens kultúrembert a háta mögött kiröhögik, képletesen ráürítik a fejére végbéltartalmukat.
    Csak az agresszív (és az se mind) véleménnyilvánítás vezet valamire. Bár abból is van kultúráltabb, én pl igen kultúráltan egy km-es távolságból, egy kultúrált mesterlövészpuskával loccsantanám ki pár politikus agyát, csak ehhez kapcsolatok is kellenek, és felkészülés ha nem akarsz életed végéig börtönben rohadni.
    Az a baj, hogy a randalírozás sem vezet erdedményre a férgek ellen. Félelemkeltés, pl az előbb említett módszerrel, na az már használna.
    De nemmegy, mert van pár ember aki kimegy, szervezetlenül, tör zúz, a többi vagy otthon egyetért, vagy pofázik hogy "milyen szánalmas, meg fú hülyék, semmit sem érnek el, el lehet intézni szépszóval is", (amiben igazuk is van, komolyabb tettekre van szükség).
    Ezek a pofázók az agyhalott, agymosott, párttv-t, és médiát bámuló birkák, és sokkal rosszabbak mint az örjöngők, mert nem csinálnak semmit. Csendesen bégetnek, fogadják az agyukba a sok baromságot, és bár ők is tudják hogy szar a helyzet, nem tesznek semmit mert ők "intelligens kultúremberek", hanem otthon morognak hogy így szar úgyszar, majd bemennek a sarokba sírni magukban, mint az emósok.

    Ballmert viszont csak megalázni, lejáratni megsérteni kell, hiszen nem ő volt aki odaadta a cégének a magyar pénzt, hanem a mocskos vezetőink, ballmer csak egy szerencsétlen 0 tudású majom.