• sathinel
    #133
    Én útálom az MS-t az miatt ahogy befolyásolja a piacot, de az itthoni helyzet nagyon nem tetszik. Az hogy idióták úgy gondolják ha nekik nem tetszik valami akkor bármit szabad, az nagyon elkeserítő. A gond hogy szavazni sem tud a nagyrésze az embereknek, mert demagóg baromságokat beesznek pillanatok alatt, és 0 IQ-val rendelkezve kimennek az utcára és törnek zúznak, néha olyan kocsikat, boltokat, amihez rohadtul nincs köze a politikusainknak pedig rájuk haragszanak. Amíg idióták képtelenek felfogni hogy játszik velük a politikai elit, és elhisznek mindenféle baromságot amit hallanak addig az ilyen megmozdulások is nagyon taszítanak.

    Most hogy pl engem lehúzott a Tréonline 30k-val mert nem akartam új előfizetést kötni nálluk, és csak folyamatosan fizettem volna a havidíjjat a netre. Megoldotta hogy felmondta a szerződést nem létező levélre hivatkozva, és a modem, és bekötött internet melett 2 hétnél tovább tartott bekapcsolniuk? Úgy hogy a másik T-ré kábel céggel annyira nem kommunnikál hogy nekem kell írásos igazolást kérnem hogy nem tartozok nekik. és mindez után jogos lenne ha öszseverném, vagy felgyulytanám a kocsiját, lakását az ott dolgozóknak????

    Ehhez kell egy idióta kormány, és ellenzék, ami cirkuszt csinál, és az emberek nem a lényeges dolgokkal foglalkoznak hanem csinálják a fent elkezdett cirkuszt. Rómaiak óta még mindíg sok idiótát meg lehet etetni, lenyugtatni ezzel a műbalhéval. Amíg nem változik hogy gondolkozzanak az emberek, addig az ilyen cselekedeteket is csak úgy szemlélem hogy még egy idióta aki gondolkozni képtelen ezért inkább dobálózi, tör-zúz, amihez csak kedve van meg amire felbújtották.