Che#27
Szerintem az RA1-2 meg a YuriReveng is pont azért volt jó mert egyszerű volt az egész, semmi csicsa micsa, nem keltt hozzá egy atomerőmű hogy jól fusson.Ezekeben a játékokben nemis a grafika a lényeg...én kíváncsian várom főleg azért mert nekem a CC3 is bejött és ezekben pont az tetszik, hogy nem kell 6féle dolog ahhoz hogy megépíts valamit(gondolok itt az AGe of féle fa/hús/arany/kő dolgokra)hanem minél hamarabb egy nagy bázis aztán dúrr jöhet a jólbevált "atomot nekik és hadpusztuljon a férgese"...video alapján sztem korrekt lesz megjegyzem nem is baj ha a graf nem lesz nagy szám, ha jó a játék élmény akkor tökéleteset alkottak mivel manapság mindenki arra megy, hogy "jajj de szépen döljön ki a fa és hulljon le róla a levél" közben a játékok többségének a a mente halál unalmas...évek óta nem volt játék amit alig vártam hogy megjelenejen és hogy hazaérjek és folytathassam...talán a mafia,star trek:legacy,splinter cell...kicsit a fejlesztők elgondolkodhatnának hogy nem a szépség a legfontosabb hanem hogy 2percnél tovább lekösse az embert egy játék...főleg hogy manapság 3-4 max 5 óra egy játék, megéri ám megvenni :S