11891949761344119704.png
  • Zephyr Retiring
    üdv wescone kolléga
    munkámból kifolyólag, a szabadidőm a nullával egyenlő, de kíváncsivá tettél, így a szabadidőmből lefaragtam egy negyed órácskát, hogy csekkoljam az általad elmondottakat.
    őszinte leszek. ha tudok is segíteni bárkinek zeneügyben, sajna nem mindíg van időm le is ellenőrizni a minőséget. alapból jó minőségre számítok, mert a legtöbb anyagom valóban lossless, nem úgy mint ez. az még csak hagyján hogy agyonnormalizált ez a felvétel, de még túl is van vezérelve előtte, aztán elmentve, s ezen biza már a normalizálás sem segít semmit...
    eredetinek hittem a lemezt, de már így hogy mindegyik számba belehallgattam látom, hogy egy újabb hamisítvánnyal van dolgom...
    na igen...így jár az, aki nem csak az üzletben jut hozzá egy-egy albumhoz, vagy maxihoz, hanem a piacon, vagy egyéb megbízhatatlan forrásból
    köszi a visszajelzést természetesen a cd megy a kukába.
    pont így jártam nemrég mflex fórumában egy vinyllel is. bár ott nem a normalizálással voltak gondok, hanem a nyersanyag minőségével.
    ahány kiadó (vinyles) annyi hangstúdió, annyi botfülű akit a semmiért fizetnek (tisztelet a kivételnek).
    az ottani hibámat már helyrehoztam egy 6:01 clubmix verzióval.
    és amint "eredeti" normális, és előre csekkolt forrásból hozzájutok a gasoline-hoz, első dolgom lesz feltolni a rapidra neked. egyúttal a régit is törlöm, így ne is szedegesse le senki.
    remélem, megérted hogy nem ugrok azonnal, sőt kis időbe is beletellhet, de rajta leszek