5889
-
#698 Akkor szedem. -
#697 West & Girls
Ezúttal az East 17 előadásában.
...nézd már, pass nélkül. -
#696 -
#695 Szed7ed nyugodtan... csak poénkodtam a jelszóval, nem kell mindent kommmolyan venni... hukk... -
#694 Na így már én is értem, köszi. Működik is. -
#693 már vagy 3 hszben is elmondtuk, de a gyengébbek kedvéért
Y - A N
az ipszilon az eleje az eN a vége.
-
#692 http://rs665.rapidshare.com/files/234475833/Y_-_A_N.rar
FELADOM!!!! MI A JELSZÓ KOLLÉGA???
Privibe, vagy bárhogy, segíts már, ha már leszedtem. -
#691 EZ közel 600 megabájt kolléga! Nekem ez három napig jönne le. Már pedig ha még a jelszóba sem vagy biztos, akkor én is hagyom. Még mindíg Tötikemester vagyok, nem hülye. -
#690 Az INXS pass meg "opensesame"... talán.
...ne maradjon parlagon ha már időt fektettem a feltöltésébe. -
#689 ...bár ha jól belegondolok, letöltés után a rar file neve már normálisan szóközökkel jelenik meg. -
#688 Igen, igen... kiterjesztés nélkül, alsóvonás helyett space-el. -
#687 Most akkor Wescone kolléga, mi is lenne az a jelszó?
Én ugyanis nagy linkgyűjtő volnék, ha van hozzá jelszó is. -
#686 én imádom, így meg is van mind, ami tetszik.
annyi kiegészítést tennék a "jelszó a rar fájl neve" közleményedhez, hogy a fájl neve kiterjesztés nélkül értendő és alsóvonás helyett helyközzel, ugyanis az rs a helyköz helyére mindig alsóvonást rak. -
#685 jó estét kollégák, szedem le mihelyst tudom...így éjszaka álltalában valamiért nem tölti be a rapidot...akkor majd holnap délután...
yello egyébként hozzám is közel áll...jó kis maxikat gyártottak...talán nálunk nem voltak oly népszerűek ez csak a celebszopkodó, ratyihajhász, többször áthelyezett mellbimbójú műfarokcsatolgató produkció nélküli médiának tudható be... -
#684 ... a smiley k.va jó! Persze a lemez is. -
#683 valszeg cimbi, senki...úgy látszik.
nálam most épp ez érhető el tőlük:
természetesen losslessbe.
01 [06:13] Yello - Tied Up
02 [06:00] Yello - Of Course I'm Lying
03 [04:57] Yello - 3Rd Of June
04 [03:58] Yello - Blazing Saddles
05 [08:11] Yello - The Race
06 [03:30] Yello - Alhambra
07 [03:24] Yello - Otto Di Catania
08 [08:20] Yello - Tied Up In Red
09 [03:45] Yello - Tied Up In Gear
bonus tracks:
10 [06:30] Yello - The Race (Break Light Mix)
11 [03:07] Yello - Wall Street Bongo
12 [13:24] Yello - The Race (12'' Mix)
-
#682 "Ezek" szerint senki sem szereti a "Yello"-t?!
Vagy csak nem mernek egyesek passt kérni?
Pass: rar file neve mindkettőnél... igy már jobb? -
#681 jah..akárcsak ez:
katt ide cimbora a maxiért :)
jelszó, még mindíg....
kellemes zenehallgatást kolléga -
#680 ne szedd le a fejem, ha rosszul emléxem, de mintha alterego kolléga egyszer már prezentálta volna régebben valahol...nyilván mp3-ba...
de egy próbát megér, szerintem ha szépen megkéred előkeríti neked wavba is
majd jelezz már vissza, hogy jól emlékeztem-e, vagy inkább szedjek cavintont -
#679 látom, a fene sem előzött meg
ezért hát ím hol vala: under my skin wav...stb...stb... jelszó a szokásos. -
Naki585 #678 Sziasztok! ujabb feladvány : Grant Miller - California Train
nagyon megtudnám köszönni -
#677 Szeva' Zephyr!
Könnyen lehet, hogy az eredeti sem jobb, sőt, az sem biztos, hogy a te verziód hamisítvány. Túlvezérelt Jean-Michel Jarre (Drayfus) lemezzel is találkoztam már... -
#676 üdv wescone kolléga
munkámból kifolyólag, a szabadidőm a nullával egyenlő, de kíváncsivá tettél, így a szabadidőmből lefaragtam egy negyed órácskát, hogy csekkoljam az általad elmondottakat.
őszinte leszek. ha tudok is segíteni bárkinek zeneügyben, sajna nem mindíg van időm le is ellenőrizni a minőséget. alapból jó minőségre számítok, mert a legtöbb anyagom valóban lossless, nem úgy mint ez. az még csak hagyján hogy agyonnormalizált ez a felvétel, de még túl is van vezérelve előtte, aztán elmentve, s ezen biza már a normalizálás sem segít semmit...
eredetinek hittem a lemezt, de már így hogy mindegyik számba belehallgattam látom, hogy egy újabb hamisítvánnyal van dolgom...
na igen...így jár az, aki nem csak az üzletben jut hozzá egy-egy albumhoz, vagy maxihoz, hanem a piacon, vagy egyéb megbízhatatlan forrásból
köszi a visszajelzést természetesen a cd megy a kukába.
pont így jártam nemrég mflex fórumában egy vinyllel is. bár ott nem a normalizálással voltak gondok, hanem a nyersanyag minőségével.
ahány kiadó (vinyles) annyi hangstúdió, annyi botfülű akit a semmiért fizetnek (tisztelet a kivételnek).
az ottani hibámat már helyrehoztam egy 6:01 clubmix verzióval.
és amint "eredeti" normális, és előre csekkolt forrásból hozzájutok a gasoline-hoz, első dolgom lesz feltolni a rapidra neked. egyúttal a régit is törlöm, így ne is szedegesse le senki.
remélem, megérted hogy nem ugrok azonnal, sőt kis időbe is beletellhet, de rajta leszek -
#675 Amint "mondtam" korábban, mptréé-ben megvan a "Gasoline" egy ideje. Mivel egyébként több forrásbol is sikerült akkoriban megszereznem tisztában voltam avval, hogy a kiadás sok kivánnivalót hagy maga után a minőség terén, mégis szomoruan konstatáltam ma este, hogy valóban az eredeti anyaggal van próbléma és nem holmi kontármunkának köszönhető az agyonnormalizált végeredmény. -
#674 not at all wescone kolléga
azért breki úr, mert ő mindent elő tud varázsolni mp3-ba...
prezentáció=bemutató mit nem értesz ezen -
#673 Köszönöm kolléga!
...miért pont "breki úr"...és miért prezentálná? -
#672 és még dedikálva is van... -
#671 nincs mit kolléga. legközelebb (ha csak valaki meg nem előz):
-
#670 köszönöm, kíváló!!! -
#669 üdv kolléga
két hírt hoztam neked. egy jót, és egy kevésbé jót.
a jó hír, hogy hoztam a kérésedet magammal, ahogy vártad: losslessbe, azon belül wavba, és a kedvenc tárhelyedre feltöltve
...ha már mások nem nagyon törték ki a nyakukat miatta. de figyeld csak meg, letölteni már többen fognak igyekezni
dieter bohlen - gasoline (wav, 44.1 khz, 16 bit)
a kevésbé jó hírem, pedig a következő:
mivel csak ezt az egy számot kérted tőle, így a következőkről maradtál le: (kénytelen leszel megvárni, míg breki úr prezentálja a 80-ason faxa kis mp3-ba, talán 320-ba)
-
#668 üdv tagok, nincs nyaralás...meló van...lemez otthon így nem tudom kitenni... -
#667 Mivel wav és RapidShare párti vagyok... nah, el is mondtam mindent már a bevezetőben.
Előre is köszönöm! -
#666 üdv zsoltford
itt a második (immár jelszavasan) szinén wavba
..most pedig ide katt,
és csak utána ide :)
ha az előzőnél nem találtál hibát, akkor ebben sem fogsz
ja, a jelszó ment pü-be, másnak aki kéri pedig egy pp-ért adom -
#665 na így kell ezt, látod?
tudsz te ha akarsz kolléga a kérdés már csak az, hogy én akarok-e tenni bármit is ez ügyben
természetesen akad belőle egy 3:39 es változat valamerre.
rengeteg tennivalóm akad mostanság, de ha nem előz meg senki, és azt is megmondod milyen formátumba kéred (a losslessen belül) ,valamint az időm is lehetővé teszi, akkor majd feltolom valahová. sőt (kivételesen) még azt is lehetővé teszem számodra, hogy válassz a 4shared, a data és a rapidshare szerverek közt.
ámbátor, annyit már most elárulhatok, hogy azért ebből nem lesz rendszer
..nem mintha nem adnám szívesen, csak eléggé be van osztva az időm, s az ilyesféle mókákra nemigen jut belőle -
#664 "esetleg tudnád-e prezentálni nekem a gasoline-t dieter cimboránktól, ugyanis elég régóta keresem, de mindeddig hiába"
Végülis részben helytálló volna a kérdés. Megvan ugyan, de csak empétré-ben... szóval "esetleg tudnád-e prezentálni nekem a gasoline-t dieter cimboránktól, ugyanis elég régóta keresem..." lossless-ben?!
Igy már jó??? -
#663 Én Néró helyett Ashampót használok, mert az volt ingyen.
De van még sok progi, ha bajod van a néróval -
#662 SzeWav Zsoltford kolléga! Gazebót akkor kiteszed wavba, vagy akármibe?
Éa a 2000 km-ert hogyan kell érteni? Nyaralsz, vagy mi?
Ha igen, jó neked. Ha nem, cseszheted -
#661 most hallgatom szerintem kíválló maxi bohlen mester tollából kend prezentálásában.köszönöm, ha tudok valamiben segíteni kérem jelezni.
(a nero felett nem tudok napirendre térni rohamosabban öregszem mint gondoltam, mostanáig koromnak megfelelő állagnak gondoltam hát nem, meszesedem már biztosan ) -
#660 nem jól tetted fel a kérdést kolléga
helyesen így kell: "esetleg tudnád-e prezentálni nekem a gasoline-t dieter cimboránktól, ugyanis elég régóta keresem, de mindeddig hiába"
-
#659 Jut is eszembe ha már a "Blue System"-röl van szó, Dieter Bohlen "Gasoline"-ja nincs meg egész véletlenül?