11891949761344119704.png
  • amaximus
    #5800
    a cikk remek, bár ez kb. az 'újszülöttnek minden új' kategória és téma, az itteni profikat :) ez szerintem nem érdekli, legfeljebb fárassza, de lényegében minden szavával egyetértek, közérthető és egyszerű nyelven írja le, és mint a legtöbb hosszabb cikknek, ennek is a legvégén van az esszenciája, az utolsó bekezdésben minden benne van.
    mondjuk ezt én már évek óta mondogatom, de főleg a vinylesek közt totálisan süket fülekre talál ennek a témának a felfogása és alkalmazása is. egyszerű okból, a felvételek 80-90% nem olyan minőségű, hogy szüksége lenne pl. digitalizálás során nagyobb felbontásra.
    vagy fordyítva is igaz, a dvd-r és sacd kiadások nagyja (éás ezek közül is elsősroban a régbbi felvételek újrakiadása) is csak mesterkélt,mert az eredeti források nem olyanok,amikkel a formátum előnyeit élvezni is tudja a hallgató.persze nyilván vannak kivételek, nekem is van,de nem ez a jellemző.
    nálad meg aztán kb. nullla a gyakorlati haszna és alkalmazása a felbontás témakörnek, de ez tényleg nem a te hibád, kell még néhány év,amíg ezt felfogod és helyesen is alkalmazod.

    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.11.13. 12:00:13