11891949761344119704.png
  • Dióka
    éljen a wav, meg az automata mosógép és a vanilía is,mert ezek is mind jó dolgok.
    nem akartam nagyon reagálni, de ZR-el részben egyet kell értenem (a fenébe is )

szóval a bakelit 48/16 az egy olyan dolog, hogy nem mondom, sohasem volna rá szükség, mert esetleg olyan über minőségű a cucc (hallásra is), hogy a plusz hanginfó hallható is lehet a digitalizás után is, legyen ilyen bakelitje mindenkinek (eddig még csak Mflex archivumában hallottam hasonló minőséget), tárolja mindenki úgy, ahogyan neki jólesik, ezen ne múljon.....(hogy szerintem mi és miért felesleges azt már asszem itt is,meg máshol is mondtam),
    de hogy te minden egyes 44,1 és 48 között meghallod a különbséget,az több, mint megmosolyogtató számomra.
    mi vagy te, Batman?! no nem mondom biztosan,hogy nem az vagy, de azért megkérdezem.
    ezt a szerény nagyotmondást szerintem én is és ZR is gyorsan meg tudná cáfoltatni veled egy teljesen vak fülteszten, ahol pszichésen nem kapnád meg a lehetőséget arra, hogy előre kielemezgesd a kedvenc progiddal a zeneszámokat és annak eredményei alapján sokkoljad a füleidet, hogy mit is kéne hallanod. ha egy zenében, és ragadjunk csak le a digitalizált bakelitnél, nincsen meg a felső tartomány rendesen (tökmindegy miért),akkor nem fogsz tudni többet hallani,akkor sem, ha úgy "érzed" a 48k miatt "több van azért ott".

persze csak véleményem szerint.