-
"Először is Technics hangfalam sosem volt És ha már itt tartunk, nem is lesz. Megettem már a boxaim javát) de maradtam a Philips-nél. Abból is az FB 278-as-nál."
Még rosszabb.
"Ha tényleg olyan nagy ász vagy hájfáj körökben mint ahogy azt hangoztatod, tudhatnád, hogy ez afféle Porsche az autók világából."
He? Ugye te most poénkodsz folyamatosan? Nem mondtam, hogy nagy ász vagyok de azért mozgok ilyen körökben és SOHA, SEMMIKOR, SENKITŐL sem hallotam még, hogy a Philips hangfal Porsche lenne. Trabant hasonlatot már talán hallottam. Persze vicces is amikor egy használtan 10e forint alatt beszerezhető hangfalpárról azt állítod, hogy Porsche...
"Pont ezért nem is állíthatsz olyat, hogy a Te technikád 2-3 szor jobb az enyémnél. Honnét veszed ezt? Hallottad már? Onnan tudom, hogy nem, mert akkor nem állítanál ilyet."
Csak azért mert ugye a másik forumban már írtál ezt azt. Ugyebár a múltkor is azt írtad, hogy van egy Denon házimozi erősítőd ami húdejó zenére. Nos már akkor is írtam, hogy nekem egy Marantz SR6004 van a kis szobában ami minimum egy kategóriávval fentebb helyezkedik el mint a te Denon-od ráadásul ha neten rákeresel akkor a hangja is legalább ennyivel jobb. Nos ugyebár én ezen a házimozi erősítőn nem hallgatok zenét mert SZERINTEM szar. Nem üti meg a mércét - persze ettől még nagyságrendekkel jobb mint az "átlag ember" otthon zenehallgatásra szánt erősítője (ha egyáltalán van külön ilyen neki).
"Amúgy sem tudom, hogy melyik hi-fi cuccomra gondoltál? Meg sem mutattam mindet"
Mutathatod, tudom - hiszen írtad már - hogy "gyűjtő" is vagy. Én nem. Amit nem használok az eladom elcserélem.
"Maradjunk csak a stereo erősítőknél, és azon belül is csak a phono bemeneteseknél. A régiek közül megtartottam "
Nekem - mint már írtam - továbbra sincs phono bemenetes erősítőm. Viszont van ugye egy SR6004 használatban meg egy Yaqin 6v6 csöves jelenleg használatban.
"Neked ettől is jobb van, de ez van."
Nekem egyáltalán nincs. Nem is írok CD-t, a gyári CD-im is fent vannak jelenleg a padláson ne foglalják a helyet.
"A hangminőségről alkotott nézeteidet pedig mindenképpen oszd meg a Marantz és a Grundig mérnökeivel is, mert ők is és még rajtuk kívül jó páran felhasználtak/használnak Dual alkatrészeket a fekete lemezes technikájukban"
És?
"Tudom, hogy mire gondolsz: a Marantz és a Grundig is elbújhat a 3,14csába a hájgend termékek mellett.."
Ez mondjuk így van. A marantznak van egy két nagyobb kategóriában szereplő versenyzője azok természetesen jók de hát nem is beszéltünk ennek az ellenkezőjéről.
"De ettől függetlenül egy dolgot mindig szem előtt kell tartani:
én mindig hallás után sosem kinézet alapján döntöm el, mi az amihez ragaszkodom és mi az, ami kuka."
No látod ezzel én is így vagyok, ha valami szép akkor az egy plusz pont, de ha a kinézet számítana akkor most éppen nem egy Audio Note hangfal lenne a fő rendszerre kötve...