Bekukkantottam és látva az alaplapi vs kontra hangkártya párharcot én is hozzáteszek a felkavaró állóvízhez két felvételt. Nevezetesen Modern Talking - Don't Worry (Vinyl LP Album - Gong - SLPXL 37133)
Volt egy kis időm kísérletezni...Megmondom őszintén, hogy még a kábel sem lehet befolyásoló tényező vagy eltérő szempont, mert teljesen egy és ugyan az a gyártó csinálta. Annyi eltérés azért még is van, hogy a hangkártya bemenete ez esetben RCA, az integrálté pediglen 3,5 kis jack csatlakozó.
Remélem ez nem lehet olyan nagy különbség, hogy a két felvétel nagyban más, vagy eltér ez miatt egymástól.
Én meghallgatva a két felvételt ellentétben Zephyr "a nagy mester" állításával nem értek egyet, bizony van halható különbség a két felvétel között. Aztán mindenki döntse el, hogy neki melyik tetszik jobban az ő rendszeréhez illetve technikájához melyik áll közelebb. Nyilván több szempotott is figyelembe véve és több technikán meghallgatva részemről a hangkaríval készült felvétel jobban tetszik de ez az én szerény véleményem. Ne csak a levegőbe beszéljünk hallgassunk is egy kis zenét. Klikk Download!!!