-
ZR bá!
Ha én bármiben is lenéznélek téged, már rég szarba sem vennélék, nemhogy kommunikálnék veled, fárasztó soraidra hosszas értekezéssel vagy épp csak rövidddel is reagálnék, időt pazarolnék rád....stb. szóval eleve rossz rezgésszámmal közelítetted meg a témát, én csak a teljesen rossz irányból megközelített gondolataidat próbáltam helyes irányba, helyes rezgésszámra, frekvenciára hangolni, hogy ne csak azt tudd, hol van a helyed a világban, hanem azt is, hogy hol van 'itt'!
tényleg ne szívd mellre, én bírlak az összes sületlenségeddel együtt!
köszönöm oktató-tájékoztató-világnézetformáló soraidat, biztosra mehetsz, még nagy hasznát fogom venni az életben!
mindemelett már így is hatalmasra duzzadt tudásod kiegészítéseként csak tájékoztatni szeretnélek, hogy én már régen csak 20 kHz feletti és 20 Hz alatti hangokat hallgatok, hogy az emberi beszéd hülyeségei a legkisebb mértékben se tudjanak kibillenteni lelki és mentális egyensúlyomból.
nem tudom, érted-e azon a rezgésszámon,amin tengeted életed, hogy én mindig csak viccelek, vagy épp nem?! vagy inkább mondd meg te, hogy viccelek-e,hisz te úgyis jobban tudod,mint önmagam, szóval felhatalmazlak,rád bízom barátilag, hogy Te döntsd el EZT IS helyettem!
mindezt egy vidámabb, bölcsebb, boldogabb, elégedettebb emberiségért...és ÉRTED! Érted?!
(apró megjegyzés: én nem láttatom magam okosnak, mert nincs rá szükségem, akik ismernek személyesen, egy részük bánja, néhányan kevésébé, a többiek meg leszarják, de ők tudják, hogy 'hülye azért nem vagyok' és ez nekem elég is, nem vágyom többre...viszont neked szükséges lenne, hogy az agyad legalább 2%-át is megpróbáld kihasználni,mert így sosem érsz fel egy átlagos halandó intellektualitásához és soraid értelme széthullik a Föld mágneses rezonanciájában)
VISZONT ÉN ÍGY SZERETLEK!