5889
11891949761344119704.png
  • Wescone
    Ez valóban szép!
  • Dióka
    érdekel-e valakit 2,7milláért ez a 8 Ohm-on 30W-os erősítő??

szépnek gyönyörű, de ehhez már csuda marketinghalandzsa kell...

• Zephyr Retiring
    Látom, célba talált a pozitív energia, amit a weben küldtem Neked :D
    Igaz, nem abba a célba, ahová szántam :)
    Természetesen most is csak hülyülök. Vagy mégsem? Wazze! Már totál összezavartál :)
    Csak tengek-lengek itt a zsenialitás és az őrület határán... :D
  • Dióka
    nem akartam írni, nehogy R-nek higgyétek, de annyira passzol ide, hogy nem hagyhatom ki...

szóval ZR-bácsi szerintem keresd meg sürgősen a nagy magyar boldogságszakértőt, szerintem totál egy hullámhosszon ketyeghetnétek, csak vigyázzatok, ki ne oltsátok egymást vagy a nagy lendületben a Föld rezgését! szóval csak mértékkel...jól ellesztek egy darabig, higyél az egyszer nekem! hivatkozz rám nyugodtan,mondd, én küldtelek kezelésre!

• Dióka
    ZR bá!

Ha én bármiben is lenéznélek téged, már rég szarba sem vennélék, nemhogy kommunikálnék veled, fárasztó soraidra hosszas értekezéssel vagy épp csak rövidddel is reagálnék, időt pazarolnék rád....stb. szóval eleve rossz rezgésszámmal közelítetted meg a témát, én csak a teljesen rossz irányból megközelített gondolataidat próbáltam helyes irányba, helyes rezgésszámra, frekvenciára hangolni, hogy ne csak azt tudd, hol van a helyed a világban, hanem azt is, hogy hol van 'itt'!

tényleg ne szívd mellre, én bírlak az összes sületlenségeddel együtt!
    köszönöm oktató-tájékoztató-világnézetformáló soraidat, biztosra mehetsz, még nagy hasznát fogom venni az életben!

mindemelett már így is hatalmasra duzzadt tudásod kiegészítéseként csak tájékoztatni szeretnélek, hogy én már régen csak 20 kHz feletti és 20 Hz alatti hangokat hallgatok, hogy az emberi beszéd hülyeségei a legkisebb mértékben se tudjanak kibillenteni lelki és mentális egyensúlyomból.

nem tudom, érted-e azon a rezgésszámon,amin tengeted életed, hogy én mindig csak viccelek, vagy épp nem?! vagy inkább mondd meg te, hogy viccelek-e,hisz te úgyis jobban tudod,mint önmagam, szóval felhatalmazlak,rád bízom barátilag, hogy Te döntsd el EZT IS helyettem!

mindezt egy vidámabb, bölcsebb, boldogabb, elégedettebb emberiségért...és ÉRTED! Érted?!

(apró megjegyzés: én nem láttatom magam okosnak, mert nincs rá szükségem, akik ismernek személyesen, egy részük bánja, néhányan kevésébé, a többiek meg leszarják, de ők tudják, hogy 'hülye azért nem vagyok' és ez nekem elég is, nem vágyom többre...viszont neked szükséges lenne, hogy az agyad legalább 2%-át is megpróbáld kihasználni,mert így sosem érsz fel egy átlagos halandó intellektualitásához és soraid értelme széthullik a Föld mágneses rezonanciájában)

VISZONT ÉN ÍGY SZERETLEK!
  • Zephyr Retiring
    Idén, nem a világ vége jön el. Csak a természet engedelmeskedik a fizika törvényeinek..
    A föld is rezeg a saját frekvenciáján. Erre a frekvenciára vagyunk mi magunk is ráhangolódva. Idén december 21.-én (Gergely naptár szerint) a föld a Foton gyűrű mágneses terébe kerül. Ez a gyűrű erős elektromágneses sugárzást bocsájt ki a látható és a láthatatlan frekvenciatartományban is.
    Ekkor a föld frekvenciája is áthangolódik.
    Ezáltal mi magunk is áthangolódunk erre az új frekvenciára. Az emberi dns szerkezet is fokozatosan átalakul. Az alacsony frekvencián rezgők (negatív gondolkodás, egoizmus) elkezdenek a magasabb pozitív frekvencián rezegni. Megjelennek az intuitív és a paranormális képességek. Felfedezzük újra a telepatikus képességeinket. Fizikumunk jelentősen átalakul. Agyunk kihasználása a mai 10-15%-ról a 80-90%-ra ugrik.
    Mi a teendő?
    Szokni kell az "átállást" és a magasabb frekvenciákon történő rezgést.
    Meg kell tanulni újra szeretni, harmóniát teremteni, megbocsájtani, együttérezni és megérteni.
    Nem elhinni kell mindezt amit leírtam és amit tanítok.
    Érezni kell, hogy élhessünk.
    Jobban, vidámabban és bölcsebben ;)
    Lehet gondolkodni és tenni amit tennünk kell. Nekem most menni a yakuzziba majd a szaunába, mert már várnak a csajok :)
    Nektek pedig...hagy ne én tudjam már ;)
  • Zephyr Retiring
    Oksa. Belátom, okosabb már úgysem lesz egyikünk sem. Akkor váltsunk témát. Hátha megint tanulsz valamit jómagamtól :)
    Persze ha nem gond, megmaradunk a hangok világában..
    Szóval elmesélem Neked, miért is lenne fontos a számodra oly kedves negatív gondolkodásról mielőbb áttérni a pozitív irányba.
    Mint arról már talán itt-ott hallhattál is, az univerzumban minden energiából tevődik össze. Minden, így mi magunk is. Az energia pedig nem más, mint rezgés. A rezgés pedig mint tudjuk, frekvenciákon rezeg. Ezek a frekvenciák pedig összehangolódnak. Mi ezt úgy nevezzük: vonzzák egymást.
    Amikor Te felhergeled magad valamin (mondjuk rajtam :) akkor Te negatív hullámokat rezegtetsz.
    Nem csak a csúnya beszéd negatív töltetű.
    Az is az, mikor másokat lenézel.
    Ha én teszem ezt, én viccelek. Te viszont komolyan gondolod, és ezzel tudtodon kívül önmagadnak is rosszat teszel.
    Sokszor kérdezted, ugyan miben vagyok én mester. Hát pl. ebben is :)
    Én tudom irányítani a gondolataimat, Te pedig még csak tanulod.
    Én megtettem, hogy szó szerint az eszemmel és a két kezemmel a semmiből csináltam milliókat, teremtettem új otthont, munkát és családot magamnak. Mindezt a puszta akaratommal.
    Te mára mindössze annyit értél el, hogy besavanyodottan otthon ülve próbálod magadat baromira okosnak láttatni.
    Van pár virtuális "barátod", és az a szomorú, hogy ez Neked így a jó. Nem is akarsz ezen változtatni.
    Én, valószinüleg már jövőre újra külföldön melózom majd, azt is elfeledve fél évre, hogy a világon vagy :)
    Én újabb ismeretségeket és barátságokat kötök a világ másik felén, mialatt Te itt savanyodsz tovább..
    Én pozitívan, Te pedig negatívan rezegsz tovább.
    Tudtad, hogy ez a bizonyos frekvencia amin most is bosszankodva rezegsz, vonzza magához a többi negatív rezgéseket?
    Most dolgom van, de innen folytatjuk hamarosan.
  • gyorgy74
  • Dióka
    ha dühös lennék csúnyát írtam volna, ha látsz csúnyát szólj! ha nem, akkor uralja csend és sötétség gondolataidat. próbáltam megvilágításba helyezni szerény képességű elmélkedésedet, de sajnos Paks leállt a túlterhelés miatt.
    a csatornák száma úgy határozza meg a minőséget, hogy van ott egy apró tényező,amit úgy hívnak sávszélesség vagy bitráta, és ha adott sávszélesség csak egy csatornát kell, hogy kiszolgáljon,akkor ugyanazon bitrátán máris megjön a minőség is. ennyi. de ne törd a fejed rajta, hogy megértsd...ettől eltekintek én is és szerintem a néhány, egész jól szórakozó olvasó is. addig találj ki valami értelmetlen, de frappáns választ, csak ne ehhez és ne ide, mondjuk valamelyik másik téma másik hsz-éhez.MesterM!
  • Zephyr Retiring
    #4913-ra:
    Hahó Dió :)
    Tudtad, hogy ma már egész jó terapauták vannak a dühkitörések kezelésére? :)
    Úgy látom, elkél a segítség :D
    Kérdésem roppant egyszerű, és épp oly nagyszerű is :)
    Nem kell visszafröcsögni a választ, inkább megfontoltan és higgadtan is lehet felelni.
    Ha ez sikerül, akkor elérted a bölcsesség csarnokának alsó lépcsőjét :)
    Nem csigázlak tovább. Tehát:
    Mi köze van a hangcsatornák számának a hangminőséghez?
    Egy picit súgok, hogy nehogy itt nekem valami oltári nagy baromságot fejts ki a semmiről : SEMMI :D
    És most, a tények tudatában, kapsz még egy lehetőséget, hogy átfogalmazd a legutóbbi abszolút felesleges hozzászólásodat ;)
    Üdvözöl egykori mestered : ZR :)
  • Dióka
    és mégegy 'apróság'
    ha meg is értetted volna,mit írtak le,akkor lehet, rájöttél volna, hogy ez a link és kísérőszöveg egy újabb teljesen értelmetlen ökörség megint a részedről.

"Mono MP3 file-ok õsszehasonlítása"

....mondom MONO!!!!!

és ezzel gyakorlatilag már-már a teljes értekezés helytálló még a mai napig is.
  • Dióka
    most komolyan annyira nem tudsz már értelmeset bedobni a közösbe, hogy be akarod linkelni az összes nemhivatalos oldalon talált 'véleményt'???!

ha megnéznéd, hogy ez egy 12!!! éves cikk,akkor nem kellene ekkorákat csodálkoznod, mert akkortájt ez még 'általánosan' elfogadott tévképzet volt (még nálad is, hisz akkortájt még annyira sem volt fingod a minőségről,mint a némileg továbbkézett mostanságodban!,nemhogy az mp3 kódolsáról), mint sokkal akkortájtabb pl. az a 'képzet', hogy a tej élet, erő, egészség...stb.

tehát ez a téma annyira nem érdekes, hogy inkább csak uncsi. egyébként egészen zenetípus függő, hogy egy átlagember egy átlagrendszeren meg tudja-e különböztetni a jól kódolt 256-320-as mp3-at az eredetitől vagy nem....és ez még mindig igaz, attól függetlenül, hogy már jó ideje sokan halljuk is,mi a különbség. a 128 pedig tényleg egy optimális átlag (a neten),ha vicces, ha nem!
  • Zephyr Retiring
    Egy kis olvasnivaló a hangokról:
    katt :)

különösen ez a két sor tetszett:

" 256 kbit/s (126k); 256 kbit/s-nél már semmilyen hallható különbség nincs az eredetihez képest.
    320 kbit/s (154k) az elérhetõ leggyengébb tömörítési fokozat: - vagyis az MP3 "leggazdaságtalanabb" tömörítésével is 45%-ára sikerült a hangmintát összetömöríteni. "

Most, hogy tisztában vagyok vele, a 320 mennyivel is "gyengébb" mint a 256 és a 128-as tömörítés az optimális, már mindent tudok
  • kaposi1
    Amúgy ez még nagyon új lehet mert sajnos nincs rajta még a 2012-es albumán.
    Nagyon jó, köszi hogy felhívtad rá a figyelmem.
  • Dióka
    én mindennap gondolok erre.

cuki ez a kiscsaj, olyan,mint egy manó! elhúznám a 'nótáját'!
    bár mondjuk ezek az elnagyolt látvány vonós mozdulatok nekem inkább viccesek, de ez a csaj szereti a poénokat.

jók a videói,rendesen szponzorálják.
    pl. ez a thriller mutáció sem rossz....

• kaposi1
    Szia!

Már csal az 1080p-miatt is élvezet "hallgatni" is.
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Mindenszentek napján az ember azért elgondolkodhat azon, hogy a világ nem csak pénzből, háborúból, orbánból meg a fletóból all össze!! Ajánlom figyelmetekbe ezt a zenét, nagyon szép, ma ez nálam a No.1-es dal!

• Zephyr Retiring
    Na látod:)
    Jöhet wazze!
    Ez még nekem sincs meg :)
  • Musachy
    Nem bánom, hallgassunk bele, hátha jobban szól ebben a formában!
  • Wescone
    ...hmm, talán a Vista-t kellene feltolnom, a la lossless?!

• Zephyr Retiring
    Akkor ez most lossless, vagy sem?
    Mert ha nem, akkor 'tán mégsem eredeti :)
  • Musachy
    Annak kéne lennie, mint az eredeti zenei lemeznek is...

Van egy 32bites is.
  • Wescone
    Az enyém is átmegy minden vizsgán, bár nem eredeti, de valahogy szinte minden furán viselkedik rajta.
    Olyan is előfordult, hogy maga a BIOS fagyott meg...
  • kaposi1
    Amikor vettem a gépet azzal együtt hozták.
    Még soha nem hisztizett hogy nem eredeti, és mindig minden vizsgán átmegy.
  • Wescone
    Az a természetes?
  • Musachy
    Ja és természetesen original.
  • Wescone
    Érdekes - ez esetben hardware gondjaim vannak.
    MB csere kilátásban...
  • Musachy
    Nekem is jól műxik a seven (64bit) már pár éve, jobban szeretem, mint az xp-t. Ami kell, az megy.
  • Wescone
    Eredeti win7 van telepítve a gépedre, vagy crack-elt verzió?
  • kaposi1
    Nekem is Win 7(x64)van a gépen de semmi fennakadást nem tapasztaltam még egyetlen régi alkalmazás futtatása közben sem.
  • Wescone
    Elnyűhetetlen - pump up the volume!

• Wescone
    Az "I Don't Wanna Go On With You Like That" 88-as?!
    Hmm, tuti 95 utánra tippeltem volna...
  • Wescone
    Off:
    Mostanában cseréltem gépet (és persze op rendszert) - kérdés: mindenkinek gondot jelent win7 (x64) alatt futtatni az XP (x32)-n símán működő korábbi alkalmazásokat? Úgy tudom, elméletileg működniük kellene, de úgy tapasztalom, hogy sok esetben mégsem...
  • Wescone
    Tulajdonképpen igaz, nem sokban különbözik, de valahogy a "Cortez" verzió titokzatosabb-, talán elvontabb.
    Egy éjszakai bárban hallottam először és így szóltam amint véget ért: "valahányszor újrajátszák ezt a számot, rendelek egy kört!".
    Fél óra múlva elvágták a filmet.
    ...de annak a bizonyos éjszakának a hangulata megmaradt-, tovább él e zene által!
  • Dióka
    a 'cortez' gyakorlatilag ugyanaz, hangtechnikailag modernizált, a dob mellett egy hangsúlyosabb nagybőgő is hallatszik,illetve egy basszusgitár,ami az eredetin kevésbé (de ott is van)...elnézést, erre nem is figyeltem, nekem egyértelmű volt az eredeti.

• Wescone
    Ez bizony jóféle, Kaposi mester - THX!
  • Wescone
    Csípem a silányságaid! ...de a "Cortez" verzió nőtt a szívemhez - emlék.
  • Dióka
    sajnos csak ilyen silánnyal tudok szolgálni
  • kaposi1
    Kolléga majd te eldöntöd hogy valóban lossless-e?
    Claudja Barry - Made in Hong Kong.wav
  • Wescone
    Mindkettőre - amennyire lehetséges.