11891949761344119704.png
  • Zephyr Retiring
    Idén, nem a világ vége jön el. Csak a természet engedelmeskedik a fizika törvényeinek..
    A föld is rezeg a saját frekvenciáján. Erre a frekvenciára vagyunk mi magunk is ráhangolódva. Idén december 21.-én (Gergely naptár szerint) a föld a Foton gyűrű mágneses terébe kerül. Ez a gyűrű erős elektromágneses sugárzást bocsájt ki a látható és a láthatatlan frekvenciatartományban is.
    Ekkor a föld frekvenciája is áthangolódik.
    Ezáltal mi magunk is áthangolódunk erre az új frekvenciára. Az emberi dns szerkezet is fokozatosan átalakul. Az alacsony frekvencián rezgők (negatív gondolkodás, egoizmus) elkezdenek a magasabb pozitív frekvencián rezegni. Megjelennek az intuitív és a paranormális képességek. Felfedezzük újra a telepatikus képességeinket. Fizikumunk jelentősen átalakul. Agyunk kihasználása a mai 10-15%-ról a 80-90%-ra ugrik.
    Mi a teendő?
    Szokni kell az "átállást" és a magasabb frekvenciákon történő rezgést.
    Meg kell tanulni újra szeretni, harmóniát teremteni, megbocsájtani, együttérezni és megérteni.
    Nem elhinni kell mindezt amit leírtam és amit tanítok.
    Érezni kell, hogy élhessünk.
    Jobban, vidámabban és bölcsebben ;)
    Lehet gondolkodni és tenni amit tennünk kell. Nekem most menni a yakuzziba majd a szaunába, mert már várnak a csajok :)
    Nektek pedig...hagy ne én tudjam már ;)