vinylbakker#4284
Te most mégis miről beszélsz? A FLAC-nak pont ez a lényege, durván fele akkora helyen tárolod ugyanazt az információt mint wav esetében. Ergo kevesebb lemezterület, kevesebb sávszélesség probléma.
Ez így mese habbal.Ami igaz a kevesebb lemezterület és az hogy veszteségmentes formátum.Én nem azt írtam hogy nem jó a flac és nem kértem hozzá útmutatást sem.Abban igazad van ha a készleted zöme abban van akkor érdemes a többit is abban tárolni.Az általam leírtak arra utaltak hogy miért célszerű az eredeti két csatornás cd-t vagy vinylt 44,1-ben tárolni,mivel így célszerű rögzíteni is illetve vinyl esetében néha még magasabb is célszerű habár erről lehetne vitatkozni a kissebb és nagyobb méreteket illetően.
"AZ mp3-at meg ne keverd ide mert teljesen más tészta és nagyjából egy süket is meghallja a különbséget ha nem szokol rádión akarja hallgatni.
Erre csak röviden annyit tudnék mondani hogy szerinted a 320mp3 és mondjuk bármelyik veszteségmentes formátum között hallásban mennyi a különbség ha tartalmi és formai követelményeknek egyébként megfelelnek?
Úgy látom felszedtél magadra egy rakat előítéletet vagy téveszmét ezekkel a formátumokkal kapcsolatban.
Nem a formátumokkal kapcsolatban.A használóról árul el sok mindent ami nem bizos hogy negatív előítélet.Egyszerűbben fogalmazva a dolgot akinek sok ilyenje van arról alaposan feltételezhető hogy nem saját maga készítette azokat.Persze azért kivételek mindig vannak.Elsősorban az itt jelenllévők.