-
Na Új nap virradt a homályra !
Lassan kezdem unni már a kié jobb vitát.
Úgy gondolom ez örök vita lesz, de amondó vagyok (így pártatlanul) "kard ki kard" . Feggyük fel a valóságot, mint alant írták lássuk a 2 rippet.
Véleményeim:
- Ha az a szakértőd aki a berensezésed beállította ( hajlok az elfogultságára)
- Ha a haverok tudják a melyik a te ripped (hajlok az elfogultságra)
- Ha tényleg jobbnak ítélte meg azt arippet amit nekem elküldtél, gyorsan szakítsd meg vele a kapcsolatot.
Egyébként mindenki azt szeretné hallani amit akar. Amennyiben tényleg a szakértőd a bírád, nyilván nem fogja azt mondani saját munkájára, hogy ez szar !
Visszatérek az objektív / szubjektív meghatározáshoz:
Objektivitás defíníciója: a többség által elfogadott! Ha 10 emberből 9 azt mondja ez a szín piros, csak te mondod, hogy barna, akkor az piros szín.
Dobd ki ide a két rippet jelszavazva, aki letölti ítélkeznie kell felett és a szavazat alapján eldöntendő melyik hasonlít jobban az analóg lemezjátszó hangjára (melyik szól jobban).
Játékszabályok: lemezjátszóra dob a vinyl 16/44.1 ben felrögzít. nem túlmintafelvétel meg efféle. Semmi módosítgatás, normalizálás stb... és halljuk.
Csak utalgatunk itt fantom emberekre (mint Colombó feleségére) de még senki nem látott semmit, ez ezt mondta az amazt mondta...
Egyébként már többször megbeszéltük, ha nektek ez tetszik hát hallgassátok, rögzítsétek úgy. De az nem jelenti azt, hogy az A JOBB!!!
Max a Ti számotokra,
Egyébként az Én pártatlan szakértőm (aki végképp nem tudta mit hallgat)is pont a Te általad leírtaknak ellentmondó véleményt állapított meg, pont úgy mint Dióka (lehet ez a srác is süket).
Egy szónak is 100 a vége, lássuk a mintákat, lehet szavazni.
Vagy felejtsétek el végre a rivalizálást, egymás cinkelését.
Végezetül: Ha úgy értékeled, hogy jobb felvételt készítesz örülj neki. "Jó bornak nem kell cégér" .